Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz geçirmiştim. Bugünlerde yeniden mi hastalanıyorum?

AshkenaZi

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
ben 20 yaşındayken psikoz geçirdim. dünyanın son günü gibi hissediyordum ve insanların içinden geçenleri duyuyormuşum sanıyordum ama 6 yıldır ilaçlarımı düzgün alıyorum bir sorunum yok şükür

yardım istedigim konu ise bir kız var benden hamile kaldı çocugu aldırdı ve başka kızla ise birlikte oldugumu hatırlıyorum ama böyle gerçekten saglıklıyım ve her şey yerli yerinde o anları ben yaşadım yani eminim. aileme söyledigimde yok öyle bişey diyorlar ama bazen de kabul ediyorlar. bende fazla üstelemiyorum çünkü evlatlıgım ve bu dünyada ne üvey ne de öz ailene bile güvenmeyecegini anladım.

27 yaşındayım üvey annem-babam 70 yaşında. evlatlık oldugumu bana 20 yaşında söylediler. bunların hepsini kafamda kuruyorum olamaz ya. ben resmen yaşadım o anları hiç şüphe de yok içimde ben deliriyor muyum acaba yardım eder misiniz?

AshkenaZi

Dostum Psikozda tam senin anlatımların ile uyumlu bir durum, Psikotik epizod geçiren hastaların halüsünasyon görmeleri yanlış inanlara bağlanması ve düşünce bozukluğu yaşaması olası şeylerdir sanırım bir alevlenme dönemi yaşıyorsun doktorun ile konuşup extra bir ilaç takviyesi alman şuanki durumuna iyi gelebilir

hayal olup olmadıgını kıza cep telefonundan mesaj at bakalım cevap gelcekmı telefon numarası yoksa maalasef hayaldir mesajda gelıyorsa bunu bı yakınına goster o da okusun .

Üst Alt