Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastaları için çok yardımcı bir insan: Onur Altıntaş

Limooon

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
3
Ben bu adamı kenardan köşeden denk gelip izlerken , zamanla daha çok baktım ve kendimde o kadar çok şey buldum ki anlatamam.

Aynaya bak aynayı kır diye şarkısı var. Psikoz hastasının seneler geçtikçe bu kişide çok şey bulucağını düşünüyorum.

Benim ne yararıma olucak diye soruyosanız şunu söyliyim kendi youtube kanalı var Onur altıntaş diye aratın henüz daha 300 civarı abonesi var pek bilindik bi kanal değil.

Ama psikoz hastalarının aklını kurcalayan bilimsel durumlar olsun vb birsürü tespitleri var . Kendi kanalında ise kısa kısa sadece bikaç videosu var. Umarım sizde benim gibi faydalanıcağınız bişeyler bulursunuz... Geçmiş olsun hepimize tekrardan...

Not : İlk bakışta ne şarkısından ne paylaştıklarından hiçbişey anlamadım, zaman geçtikçe neyden bahsettiğini anladım. Psikoz hastalarının ortak bakış açıları var ya, oralarda buluşabiliyoruz gerçekten...

İyi hoşta onur beyinde bizim gibi büyük bir sorunu var ,işi yok ve anne baba olmayınca ne yapacak oda benim gibi bilmiyor

Çok garip dimi 40 yaşına gelmiş ama işsiz... Çok karmaşık bi hastalık. Doğru yer doğru zaman doğru iş olursa psikoz hastaları çalışabilir öbür türlü zor bence...

Üst Alt