Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastası olan arkadaşlar, ne gibi sesler duyuyorsunuz?

2022de teşhis koydular o gün bu gündür tek kelime ses falan duymadım. Neye dayanarak atipik psikoz dediler belli aslında akrabalarımın anlatarak abarttığı şeyler yüzünden iş hayatım zulümle geçti...

2013 yılı 3 ocak günü amcam yengem ve 3 oğlunun seslerini duymaya başladım beni gerizekali olduğuma ikna etmeye çalışan sesler duydum 30- 40 gün duydum açık öğretim sınavı subattaydi ve ablilify ilacini içtim sesler kesildi doktor daha önce vermişti ama ben nedense sınavdan sonra kullanmak istemiştim

@sevgi07, hayır ben sesler duyduğumda seslerin gerçek olmadığını kabul ediyordum

Son düzenleme:
Peki ses duymanın dışında normal hayatınıza devam ediyormuydunuz gerçeklik algısı gidince karşındakinle normal konuşurmu insan anne babayı tanırmı işe gidebilirmi çalışabilirmi….piskoz herkeste aynımı yaşanıyor acaba

@sevgi07, ben engelli memurum herkeste ayni değil ilaca rağmen bazılarında sesler kesilmiyor ve hastalığı kabul etmeyenlerde var

Üst Alt