Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastası olup da sigarayı bırakan var mı?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar psikoz hastası olanlar gunde ne kadar sigara ıçiyorsunuz. psikoz hastası olupta sigarayı bırakan varmı hangi yöntemle ve nasıl bıraktınız acaba cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Bırakmadım fakat 3, 2, 1 diye azalttım tane değil tabii paket . :cool:

Son düzenleme:
velhasıl08 bütün psikoz hastaları sigara bağımlısı değil içme oranı çok yüksek ama içmeyen kişilerde var.

şizofreni hastasıyım bırakamadım

bant önermişti doktor sadece 1 ay içmedim bir taneden birşey olmaz dedim o bir tek sigarayla tekrar başladım

Hem bırakmak istiyorum hemde istemiyorum.Bi karar versem iyi olacak.

Merhaba nikotin bandı sayesinde bırakmıştım. 13 senedir içmiyorum. Bırakılması elbetteki zor, fakat kesinlikle bırakılması gerektigi kanaatindeyim. İnşallah başarırsınız.

@doğaevrim Haklısınız. @dogana Hangi psikiyatrik ilaçları kullanıyordunuz.Bantı sgk karşılıyormu?Ne kadar sürede bıraktınız sigaryı bantı ne kadar kullanmak gerekiyor.Zorlandınızmı bırakırken .Çok soru sordum kusuruma bakmayın.

Ben günde bir iki tane içiyorum o da arada bir. Benimkisi içmek sayılmaz bile :D

Merhaba risperdal, akineton, efexxor kullanyordum. 2-3 başarısız denemeden sonra bırakabildim ancak .. Bantı sgk karşılamıyordu.. 3 aya yakın bant kullandım.. En büyüğünden başlayarak küçüğe doğru kullanıyorsunuz.. Zorlandıgım zamanlar oldu elbette ama sonunda başardım. Hala zaman zaman canımın çektiği oluyor..Bu kadar ara verdikten sonra başlamam diyorum...

dogana

şimdiki bant fiyatları uçtu bant la tekrar bırakmayı deniyecektim alamadım şimdi tütün sarıyorum tütün içiyorum

Yok hayır doktor kontrolunde degil.. Kendi karar ve istegimle bıraktım..

Sigaranın psikotik belirtileri tetiklediğine dair bir bilimsel çalışma var mı acaba varmı bir bilen ?

sokrates Bir doktorun videosunda dinlemiştim sigara kullanımını çoğalttığı için bir hastanın durumunun kötüleştiği yönündeydi.

Üst Alt