Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastasıyım, akşamüstü basan sıkıntıdan muzdaribim!?

volkano39

Üye
Konular
166
Reaksiyonlar
10
psikoz hastasıyım, memur olarak çalışıyorum, haplarımı düzgün içerim, çalışıyorum onda bir sıkıntı yok ama akşamları mesai bitiminde sıkıntı basıyor kafam karışıyor, eve külçe geliyorum ve saatlarce bu sıkıntıyla uğraşıyorum. annem de bu duruma çok üzülüyor ve o üzülünce ben üzülüyorum bu durumdan nasıl kurtulurum?

volkano39

YAŞ KAÇ....rapor bişey yokmu?teşhis olarak organik mi organik olmayan psikozmu.ona göre değerlendirme yaparız

volkano39

organikmi organik değilmi bilmediğim için bişey diyemicem..raporunda teşhis tam olarak ne yazıyor

%80 psikoz raporun varsa memur nasıl oldun.sonradan mı memur oldun istihtam mı edildiniz..%80 psikoz hastalarını memursa emekli ederler.

merhaba benim eşimde psikoz.Kendisi japon.Eşim kendine hobi edindi.Sevdiği bir şeyle meşgul olduğu zaman tüm sıkıntılarını unutuyor.Sizde deneyebilirsiniz

Benimde aynısı akşam üstü yaşadığım birde sizin oran sadece pisikyatriden mi 80

organik ile organik olmayanın farkı biri hasta olduğunu kabul eder diğeri etmez

ben hastayım biliyorum ,ilaçlarımı hep alıyorum, çevreden bırak deseler de .

13 DEFA akıl hastanesine yattım Depresyonun ve psikozun dibine vurdum. TRAVMA kelimesinin bile hafif kaçacağı durumlar yaşadım Lakin sabredersen zamanla düzeliyor. Geçmiş olsun... Ama Allah ve ahiret inancım olmasaydı bu hayata katlanmazdım. El bombasıyla kendimi imha ederdim. :) +18 lik yorumlardır. Lütfen evde denemeyiniz.

Aripayı almak işe yaramıyor. Ne önerirsiniz?

psikoz hastasıyım,çalışıyorum ama akşamları işitsel halüsinasyon oluyor 18 de aripa alıyorum bir işe yaramıyor hastalanınca yarım leponex atıp öyle iyileşiyorum, bunun dışında solian ve akineton da alıyorum. akşamları aripa almak hiç bir işe yaramıyor,acaba bıraksam nasıl olur.ayrıca aylık xeplion iğnem var.

volkano39
Geçmiş olsun ama kafana göre ilaç bırakma. Doktoruna her şeyi anlat. Yan etkilerden vs. şikayetçiysen .. Yeni bir ilaç ayarlaması yapar.

Akşam üstü size de hüzün çöküyor mu?

Psikoz hastasıyım akşam saatlerinde bir hüzün basıyor bu herkese olur mu ne yapmalıyım?

bende piskoz hastasiyim sizofreni diyen doktorda oldu ama dediginiz bende de var. aksamlari ozellikle hafta 3-4 kez oluyor. gunes iyi geliyor. gunlerin uzamasi hosuma gidiyor. size bir de sotum olucak basinizda ignelenme burkulma gibi bir his oluyor mu?

Akşamları banada oluyordu.
Korkuyordum. Yatağa saklanasım geliyordu.
Şimdi yok geçti.

7 yıl falan oldu. O zaman, akinetonu 2 tane değilde 1 tane içtiğimde oluyordu. Huylanıyordum sanki bütün insanlar bana bakıyormuş gibi oluyordu. O zamanlardan sonra çok şükür ki yok artık. Bu arada o dönemden beri ilaçlarımı düzenli kullanıyorum. İnvega yı o dönemden beri kullanıyorum. Birde Abizol ve son olarak Lustral yol arkadaşlarım BENİM. Kısaca BU

mmmy1983

:) :confused: Sana özel mesaj yollanamıyor Sen bana yollar mısın ? Yazışırız

Gelen bunalıma karşı kaligrafi ve hat kursunu kesinlikle öneririm. Ekipmanı pahalı değil ve İnternet üzerinden eğitim videoları bulunmakta. Hatta belediye kursları bile var. Arka planda peşrev açarsanız içiniz rahatlar. Hastanede yattığım vakit önceden temelim vardı can sıkıntısından başlamıştım insan her şeyi unutuyor yazarken.

Üst Alt