Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastasıyım. Çalışırken istifa düşünceleri geliyor aklıma..?

volkano39

Üye
Konular
167
Reaksiyonlar
10
ben psikoz hastasıyım. çalışırken ses geliyor, olmayan sesler geliyor ,görüntüler geliyor bu esnada işi bırakma isteği geliyor istifa edecekmişim gibi oluyor hastalık gidince bunlar da geçiyor ama benden de benlik de gidiyor çok kötü hissediyorum ne yapabilirim

Kardes benimki de sizofreni, istifa dusuncesinin aynisi bana da oldu. Ben istifa dilekcesini bile vermistim...Bir hafta dusun dediler. O bir hafta icinde kendimi muthis boslukta hissetmistim, calismak daha iyi diye dusunup ise geri dondum....

volkano39;

Doktorunuzla bu durumu konuşsanız daha iyi olur,geçmiş olsun...

İlaçlarınızı düzenli kullanın..İlaçlar kullanılmadığında belirtiler ortaya çıkar ve sizi olumsuz etkiler..Düzenli ilaç kullanımı çok önemlidir.Dönem dönem rahatsızlığınız zorlayabilir sizi,bu dönemde psikiyatristinize giderseniz daha kolay atlatırsınız..

ilaçlarını hergün saatinde mutlaka al. uyku düzeninde bozukluk varsa ve işi bırakırsan uykuların iyice bozulacağından psikozda şiddetlenecektir. işini bırakma sakın..

gecmiş olsun kardeşim çalısamıosan engel oluyorsa doktorunla görüş bunu benim sorumda arkadaslar heyete giren bir hastada atipik bozukluk varsa bunu dikkate alırlarmı bana konan tanı bu sekilde bende nasıl yapacağım bilmiorum yerinde duramıom hep hareket halindeim işede baslıcam.

Ben de aynısı boşanma isteği şeklinde oluyordu. Paranoid bozukluk hastasıyım. Nihayetinde boşandık şimdi de deli gibi pişmanım onu özlüyorum.

Aga ıstıfa edınce ne olcak hayat calısmadan devam etmezkı aile basında baki değil eninde sonunda yalnızsın ekonomık gucun olması lazım tabıı calıstıgımız yerdekı ınsanlarında anlayıslı olması lazım psikiyatrik sorunlu olanlara daha anlayıslı davranmaları lazım.Atak geldımı ıznını al gıt eve dınlen ama işi bırakmayı dusunme daha ıyısını bulmadan ınsanlar iş bulamıyor.

Hansalar

Şu anda da mesai saatlerim boyunca intihar düşünüyorum. Böyle yazmakta hiç hoş değil ancak bu düşünce geçmiyor. Kadıköy’de intihar eden uzman psikolog videosunu izliyorum sürekli saplantılı şekilde. Kadının kendini atmasından bi çeşit cesaret alacağımı düşünüyorum. Yani kısaca aklımıza gelen başımıza gelmediği sürece sorun yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hansalar Pandemi sürecinden kaynaklı iş dışında farklı aktivite yapmadığın için bunalmış olabilir misin? çalışırken varsa fırsatın müzik dinleyerek kafanı dağıtmanı tavsiye ederim ve iş saatleri içinde belirlediğin düzenin dışına çıkmamaya çalış işe hangi anda odaklanabiliyorsan o anı yakala ve peşini bırakma işsizliğin en kalabalık olduğu dönem senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var sen şanslısın ve bu şansı intihar ederek neden bırakmak isteyesin ki? Senin yaptığın iş başkalarına katkı sağlıyor ve bu işte verdiğin emek var insan emeğine sırtını döner mi? Çareler varken çaresizliği seçmek en basit olanı yaşama amacın bu kadar basit olmamalı...

Üst Alt