Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastasıyım. Ehliyet yenileteceğim. Özel hastaneden yenileteyim mi sizce?

Badman

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
3
2009'dan beri Psikoz hastasıyım. Şu an bir sıkıntım yok ama düzenli ilaç kullanmaya devam ediyorum. Ehliyetimi yenileteceğim. Sürücü olur sağlık raporu hakkında bilgi almak istiyorum. Devlet hastanesinde süreç zorluymuş. Ve heyette bana sürücü olur raporu vermezler diye tedirgin oluyorum. Özel hastanelerde de sürücü olur sağlık raporu veriliyormuş. Sizce özel hastaneye gideyim mi? Bilgi verirseniz sevinirim.

selam özel hastaneye gitme e devletten bir form var doldurman gerekiyor diye biliyorum formu araştır sağlık ocağına git zaten onlarda çıkıyor herşey ben özel hastaneye gittim onlarda devlet hastanesine sevk etti sağlık ocağına gideyim dedim ordanda tekrar devlet hastanesine sevk ettiler

sokrates

;):confused::) Konu bana nerden geldi anlamadım ama evet ; ehliyet raporunu özel hastaneden aldım. Lakin, uzun zaman oldu Aynı uygulama devam ediyor mu ? emin değilim...

Aynıdır zannetmem değişeceğini hiç öyle bir şey konuşulmadı değişti gibisinden .

valla özel hastaneye bende gittim ama işimi yapamadım. 3 hekim onayı diye birşey çıkartmışlar gittiğiniz bölümden 3 hekimin imzalı onay vermesi gerekiyormuş... devlet hastanesi ise tam bir işkence nasıl yapacaz bende bilmyorum...

Beni sağlık ocağı psikiyatriste sevk etti oda heyete soktu salı günü sağlık belgesi çıktımı gidecek birde bunlar beni psikotekniğe gönderdi öyle sağlık belgesi onayladılar seninde devlette bu işlemler olacak

Üst Alt