Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastasıyım. Evlenirsem çocuğuma geçer mi? Deneyimlerinizi yazınız lütfen?

Psikolojik rahatsızlığı olanlarin yüzde 90 genetiktir.atalarindan gelir.anne baba amca dayı hala dede nine .çok nadirdir depresyona giripte tanısı psikolojik rahatsızlığı olan kişiler

@Mustafa _10, diyorsun. Peki var mı etrafında psikiyatrik kronik hastalığını çocuğuna veya başka aile fertlerine geçiren varsa bize örnek verir misin ? Ve bide her örneğe biraz destekleyecek özgün açıklama lı olursa güzel olur ,öyle yazın ? Ne kadar bir yorum silsilesi gibi görünsede ciddi deneyimleri isteriz ki ciddi kararlar alacaz ,bunu nasıl anlarız sen bugün bana şu şizofreniydi oğluda oldu deyip bide biraz açıklayıcı bilgi verdiğin zaman bu bilgi çoook uzun süre wepte yazılacak ve hem sen sevap kazanacan hemde okuyucu faydalanacak , o yüzden bilgi bilgi bilgi.

@-ARAGORN-,örnek olarak ben varım. Canlı şahidim. Hastalığım dedemden geçti. O da bipolardı bende bipolarım. Her şeyim onunla aynı diyebilirim.

Son düzenleme:
@anonymous, anladım, birebir hastalığı geçmiş sana. Ben doktoruma dedimki ben dedim evleneceğim ve bu evlilik bu aralar olacak ve psikoz hastalığım çocuğuma geçer mi , dediki her psikozun çocuğuna geçecek diye birşey yok dedi çocuk yap dedi bişey olmaz dedi şimdi ben ne yapayım bilemedim çocuk yapayım mı yoksa kederden denklemine göre çocuğun hayatıyla veya torunumun hayatıyla mı oynayayım . Yani kumar oynar gibi olacak ama öyle .

@-ARAGORN-, evet benden başka kimseye geçmedi ama 2 nesil sonra bana geçti. Haklısın. Bu durum rus ruleti gibi. Kimde çıkacağı belli olmayacak

Üst Alt