Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastasıyım. İş yerimde kavgaya karıştım. Ne olabilir?

RnBstar

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba herkese iyi geceler başlıktanda anlaşılacağı gibi kötü bir olay yaşadım.

%45 organik olmayan psikoz teşhisine sahip bir raporla özel bir hastanede çalışmaktaydım. Normalde çalıştığım binanın kapısını vardiya bitimlerinde güvenlik görevlileri kilitleyip açar. Bir gece saat 12 de vardiya çıkışında ilk defa tanıdığım güvenlik görevlisine kapıyı açması için içerden telefonla aradığımda telefonda beklemediğim tavır ve tahrik edici bir ses tonuyla telefonu açıp beni tersleyerek anahtarı neden sen almadın diye çıkışıp şimdi seni sabaha kadar orada tutacağim şeklinde konuşup ısrarla alttan almama rağmen nedensiz yere tahrik edici tavırlarını devam ettirmesi ve normalde eve teslim görevini servis şoförleri olmadığı için güvenlik görevlilerine yaptıran hastane yönetimi o gece de aynı şekilde bahsettiğim şahsa aracı teslim ederek kendisine bizleri eve bırakmasını söylediğinde herkesi araca alarak beni araca almadan gitti ve hastanede bıraktı.

Telefonla kendisini aradığimızda benim özel araç tutup gitmemi beni eve bırakmayacağını söyledi ve aynı sinir bozucu tahrik edici davranışlara devam etti. Bu durum beni normal bir insanı bile fazlasıyla tahrik edebilecekken 6 yıldır kullandığım antidepresanlara rağmen çileden çıkardı sinir krizi yaşattı. Ellerim ve bütün vücudum titremeye başladi.
Diğer hastane personeli ve vardiya amiri denilen şahıs benim hakkımı savunmaları gerekirken kendisini o şahsı korumaya çalışmaları ve benim o anki gergin tavrıma çözüm odaklı değilde alay edici bir tavırla yaklaşması ve bahsettiğim güvenlik görevlisi adı altındaki şahsın pişkin tavırları beni çileden çıkardı. Ben de kendisine dayanamayıp yumruk darbeleriyle saldırdım.

Karakola giden şahıs ve olayı fitilleyen vardiya amiri denilen kişi ona şahitlik yapmış ve benden davacı olmuş.

Sizce ben bu durumda ne tür bir cezayla karşılaşırım. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum . Çok kötü bir durumdayım

Ciddi bir darp yoksa tahrik indirimi yapılabilir.

Ciddi bir darp Yok kırık çıkık Yok teşekkür ederim bu arada bilgilendirdiğiniz için .

Raporun var bişi yapmazlar sanırsam o çlşanlarda suç sende değil kim olsa dayanamaz sinir etmişler sizi hastalığınızı biliyolarsa mahsus yapmıştırlar size

Sağlık bakanlığına şikayet et sende elin armut toplamıyoya

Geçmiş olsun böle insanlar çileden çıkaror insanı

geçmiş olsun öncelikle savcılığa hastalığın ile ilgili raporları göster bir şey çıkmaz şerefsizin birine 2 tane vurdun diye seni idam etmezler merak etme memlekette dangalak çok ne yazık ki herkesin başına gelebiliyor...

Çok teşekkür ederim böyle düşünmeniz içimi rahatlattı bir nebzede olsa, günlerdir stresten ne yemek yiyor ne içiyor ne de düzgün uyku uyuyorum kendimde değilim resmen bir de bildiğiniz gibi bizim gibi psikolojik tedavi gören insanlara bu toplum deli damgası yakıştırıp bu gözle bakıyor zaten bunun için toplumda yeteri kadar rahat değil tedirgin yaşıyoruz bu şekilde birşeyle karşılaşıncada çıldırıyor insan ..

Çok teşekkür ederim desteklerinizi görmek Huzur verici gerçekten kimseyede anlatamıyorum hiçbişey aile konusunda da şanssızım hep yargılanıyorum insan gibi yaşamak herkesin hakkı değil mi

Öncelikle geçmiş olsun. Amaçlarını bilemeyiz tabi ki senin işten ayrılman için mi yaptılar başka bi amaçları mı vardı. insanlar bi acayip olmuş. o kadar çok görgüsüz terbiyesiz haysiyetsiz şerefsiz insanlar var ki hayatta insan tutuyor kendini. Tutup vursan sen suçlu oluyorsun. diğer insanlar bana dokunmayan ne yaparsa yapsın kafasında. Yani ben olsam demiycem çünkü olayları anlamadan bilmeden içinde olmadan yorum yapmak doğru olmaz fakat sana yapılan yanlışın kurulan bu kahpece tuzağın intikamını almakta başını belaya sokabilir. o yüzden bişey diyemiyeceğim.

Teşekkür ederim düşünceleriniz için artık hayırlısı olur inşallah ne yapalım olan oldu artık dönüşü Yok ne yazık ki ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Psikoz Tanısı almışsın Haklı olsan da Bu tanı varsa Haksız konuma düşeceksin...Haklı olduğun yönde şahit gösterebilir sen sorun olmaz..Ama işinden olacaksın gibi geliyor bana..psikiyatri hastalarında daima Haksız Hasta olan kişidir Bu yönde bakılır hep..karşı taraf diretirse illa mahkeme işini Savcılık kararı ile hastaneye yatışınız yapılabilir ..

Üst Alt