Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hava değişimi esnasında birlik değişmesi ve beraberinde terhis..?

Konucu123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 2.5 aylık askerken birlikten 10gün hava değişimi aldım bu sürede psikolojik rahatsızlıktan dolayı merkez komutanlığına gidip gataya sevk aldım gata beni ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gönderdi burda 20 gün yattım bu sürede birliğim değişmiş eski birliğe hastanede yattığıma dair hastane kağıdı gönderdim 20 gün bitiminde merkez komutanlığından tekrar gataya sevk aldım gatada 14 gün yattım psikoz tanısı kondu 1 ay smk hava değişimi aldım 1 ay bitti 3 ay smk verdiler 3 ay bitti 2 ay smk verdiler ben bu süre zarfında yeni birliğe giriş yapmadığım için bilgi vermedim sadece merkez komutanlığına gidip sevk aldım. askerlik* terhis süreside doldu . şuan asker olarak gözükmüyorum ilaçlardan para alıyorlar . firarmı oldum durumum nedir

Konucu123

Birlik değişimi iç işleyiş. Askerlikten muafiyet merkezden onanır. Bence hiç bir sorun olmayacaktır.

Şuan 2 aylık smk hava değişimindeyim neden asker olarak gözükmüyorum

Konucu123

Şimdi anladım. Ben terhis olduğunu düşündüm nedense. Hala askersin ve bu kayıtlarda görünmüyorsa bir terslik var demektir. Bence en yakın askerlik şubesine gitmelisin bu hatayı düzeltmek için

Askerden ilaç parası alınıyor mu
yeni birliğe katılış yapmadan merkez komutanlığından hastaneye sevk aldım
Bu yüzden olabilir şimdi şubeye gitsem birliğe gönderir mi

Çok rica ediyorum bir sorum var aldığım sağlık raporları(hava değişimi raporlarını )
Birliğe faxlamam gerekiyormu yoksa merkez komutanlığına sevk için gittiğimde birliğe onlarmı faxlıyor

Üst Alt