Aciz bir kul Geçmiş olsun !
Kullanmış olduğun ilaçlar her ne ise adları önemli değil.
Size reçete edilen ilaçları kullanmayın, Yaşınızı bilmiyorum, evli yada bekar olduğunuzu bilmiyorum, erkek yada bayan olduğunuzu bilmiyorum.
Size sıralayacağım tavsiyelere mutlaka uyun.
Kullanmakta olduğunuz ilaçları asla içmeye devam etmeyin, Gece mutlaka saat 22:00 23:00 aralığında mutlaka uyumak için yatağınıza gidin, vucudunuz ilaca alışkın olduğu için seni zorlayacak ve o ilaçları içmeni isteyecek asla içme, gözlerini kapat uyu.
Telefon kullanıyor isen mutlaka yanından telefonu uzak tut.
Sabah saat 7'de mutlaka uyan az bir kahvaltı yap, sonra üzerini giyin dışarıya çık en az 2 saat yürüyüş yap, her gün.
Erkek isen ve bekarsan mutlaka bir kız arkadaşı edin.
Bayan isen Bir erkek arkadaşı edin.
Eğer köy gibi bir yerde yaşıyor isen, mutlaka olta ile balık avına git bu senin kafanın dağılmasına ve huzurlu olmana yarayacak, sokakta özgürce dolaş en az 2 saat.
Şehirde Yaşıyor isen yukarıda yazdığım gibi caddede gez, sana kimse bakmaz, sana öyle geliyor gibi olabilir aslında bunu yapan beyin seni kandırmaya çalışıyor, sen beynini kandıracaksın.
İlaçları ani bıraktığın için istem dışı bazı tik durumları olur el yada ayak parmaklarını sebepsiz hareket ettirme, ağız dudaklarını germe, çeneni oynatma gibi durumlar olabilir mümkün olduğunca bu hareketleri yapma.
Eğer sabırlı olursan 3 ay gibi bir sürede vucudun ilaçların kalıntılarını tamamen atacak ve şifa bulacaksın.
Psikiyatrik hastalıkların tamamı insanın kendisinin elindedir.
Cenaze gibi üzüntülü ortamlara katılma, eğlenceli yerlere git, düğün nişan gibi.
Eğer çalışıyor isen daha fazla çalış vucudunu ve düşünceni işe ver.
Eğer çalışmıyor isen mutlaka sürekli olarak dışarıda dolaş yani kendini dışarıya at, sürekli olarak dolaş, kahve köşesine oturup düşünme.
Gerekiyorsa simit sat, bir inşaatta çalış, ama mutlaka kendine bir meşgale bul.
Düzenli olarak arkadaşlarının arasına katıl kendine mümkün olduğunca iyi arkadaş seç.
Asla kendine özel hiç bir şeyini arkadaşlarına anlatma.
Yukarıda söylediğim gibi erkek isen bekarsan mutlaka kendine bir kız arkadaşı edin, eğer bir fabrikada çalışmak istiyorsan mümkünse kızların olduğu bir fabrika yada işletmeye gir orada çalış.
Kız isen mutlaka erkeklerin daha fazla olduğu bir fabrikaya gir.
Bu dediklerimi yapın düzeleceksiniz, asla ilaç kullanmayın.