Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olursun.sgkya başvurun.hastaliginin İlk sigorta girişinden sonra başladıysa SGK ya basvurmani öneririm.sgk seni hastaneye sevk edecek rapor için.elindeki raporla olmaz.iyi günler...
ilk sigortalı olduğun tarihen bu yana 10 yıl geçmişse
bu sürede en az 1800 gün primin varsa maluliyet cetveli'ne göre malul sayılacak işgücü kaybın varsa (ve bu düzeyde kayıp ilk sigortalılığından sonra oluşmuşsa)
malulen emeklilik talebiyle sigorta müdürlüğüne başvurabilirsin. Seni hastaneye sevk ederler. Verilecek rapor emekliliğine temel sayılır
%80hayatini çalışarak kazanamaz raporumla malul ge başvurdum ara karar verildi bir üniversite hastanesinden rapor ve epikir8z tetkikler istedi bu hastaliigin diğer hastalıklar gibi degilki bir rotgen veya kan tahlilkeriyle belli olsun OturanBoğa
Beni üniversite hastanesine sevk etti atipik piskoz un tetkik test ve yani bunu belirten bir test veya rotgen yok bunlar isteniyor ilk tanıyı aldığım hastaneden belge isteniyor ama verilmiyor bu belgeler
Psikiyatrik rahatsızlıklarda emeklilik prosedürleri daha zordur. Şimdiki maluliyet durumunu tespit etmenin yanı sıra ilk kez sigortalı olunan tarihte malul düzeyde işgücü kaybının olmadığını da tespit etmek isterler. Sabırla süreci işletmek lazım.
Ben 2015de haştalandim SSK 2008 bnm oluyor ama bunlar işi yokuşa surecekler gibi zor görünüyor emeklilik
Birde bana güvenlik tedbiri verildi mahkemeden itiraz ama ruh hastalıkları hastanesi ne yatırmak istiyorlar bnm şu anda ruhsal durumum yerinde ben bunları insan haklarına versem bana bir yararı olur mu
Sedat0077...hocam bu hükümet var olan emeklilikleri iptal etme derdine düşmüş bütçeye en ağır yük emeklilermiş ,o yüzden allah sabırlar versin kolay gelsin diyorum.
Zorunlu yatış var en az 21gun yatıyorlar tabi bu 50gunu buluyor adlı gidersen normal de gitsen farketmiyor alikonuyorsun hastane her gelene bir vasi atıyor haklarını elinden alıyor daha ben vasiyi yeni kaldircam travicta loroxy kullaniyorum