Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz krizi geçirenler?

Konular
1
Reaksiyonlar
3
Siz psikoz krizi geçirdiğiniz de ne gibi semptomlarınız oluyor? En son ne zaman geçirdiniz ve ne sıklıkla? Nasıl hissettiğinizi buraya yazar mısınız?

Ben dokuz aydır alevlenme dönemindeyim. Beş altı gün aralıklarla psikoz krizi geçiriyorum. Kafamın içinde sesler duyuyorum bana emir veriyorlar, bize secde et, git intihar et, kendini bıçakla, kendini aşağı at diyorlar.
Bana "sen delirene kadar başından gitmeyeceğiz"
"Sonsuza dek seninle olacağız. "
(Çok afedersiniz)"Sana tecavüz edeceğiz. "
"Senden intikamımızı alacağız. " Gibi gibi şeyler diyorlar. Ve ben o anlarda bu düşüncelerin hepsine inanıyorum. Beni sürekli tehdit ederek zorbalık yapıyorlar. Sürekli kafamda geleceğe dair felaket senaryoları dolaşiyor, ya şöyle olursa ya böyle olursa diyorum. Kaygılı ve korkmuş hissediyorum. Stresten egzama çıktı her yerimde 😞
Arkadaşlar bunu yaşayanlar olarak bana bir tavsiyeniz var mı?

Buraya yazacak kadar zamanın varsa alevlenme döneminde degilsindir

Cezalandırıcı ebeveyn modun aktif halde.
Buradan okuyabilirsin. https://saltpsikoloji.com/icimizdeki-cezalandirici-ebeveyn-modu/

İç ses herkeste var. İç sesinin seni cezalandıran sesine kulak asma.

Kendini cezalandırmayı bırak.

Kendine şefkatle yaklaş. İç sesin seni sevsin. Seni ödüllendirsin. İç sesinin kontrolü sende. Sen ne dersen o da onu der.

Cinlerede fazla kafayı takma. Cinler insanlara musallat olamazlar. Onlar anca korku filmlerinde olur.

Kendine iyi bak.

Geçmiş olsun.

Alevlenme dôneminde sürekli psikoz halinde olursun

Psikoz krizinden kastınız "semptomlarda akut alevlenme" ise zamanlaması , kişiye göre değişir. Negatif belirtiler şiddetlenir. Buna bağlı olarak muhakeme, analiz ve sentez gibi konularda zayıflama görülebilir.

Bende böyleyim. Hep olumsuz sesler duyuyorum kafamın içinde. On aydır psikoz krizleri geçirip duruyorum.

Bi gerçek şizofreni var birde kendini şizofren zanneden cin musallat I var sağlam hoca işi çözer 5 dk da Allah in izniyle ben bunu yaşadım

Üst Alt