Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz rahatsızlığım tümüyle düzelirse polis ya da asker olabilir miyim?

Samsun216

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar
f 29 organik olmayan psikoz tedavisi görüyorum zyprexa akineton norodol ve dideral kullanıyorum 3 kez ruh sağlında yattım tedavim çok iyi gidiyor merak ettiğim ve kafama çok takılan bir soru var hastalığım tamamen iyileşirse polis veya askerlikte şansım olabilir mi ? bilen arkadaşlar lütfen cevaplasın
şimdiden teşekkür ederim.

Samsun216 şuan da tedavi olumlu gitse de kalıntı bırakabilir yani tahtaya çakılmış çivi izi gibi . Emniyetin ve TSK nın sınavlarını kazansan da yapılacak güvenlik soruşturmalarında ve sağlık kontrollerinde tedavi olduğun rahatsızlığın , yatışların , ilaç raporların tespit edilir . Silah taşımaya ve kullanmaya uygun değildir denilir .

Hiç bulaşma derim . 2020 yılında ekpss sınavlarına hazırlanmanı en az 85 puan almanı öneririm .Vergi indirimi ile erken emeklilik hakkını kullanırsın .

Tamamen düzelse bile ilerde patlak verebilir o yüzden ömür boyu tedavi gerekiyor . Asker veya polis çalışma şartları zor stres li bir meslek o yüzden asker ve polis olamazsın.

arkadaşım saglam adamı alıyorlar bir izi dahi kabul etmiyorlar

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

Psikoz hastalarının tamamen iyileşme durumları olmuyor.

Üst Alt