Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz tanılı öğretmenler veya öğretmenliği bırakmış olan var mı?

vessaire

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
8
Öğretmenliği neden nasıl sürdürüyorsunuz memurluğa geçen veya malulen emekli olan var mı?

neyi merak ediyorsunuz tam olarak?

Yüce Allah'ın takdiri herşey. Elhamdulillah çok çalışan bir profile sahip bir öğretmenim. Araştırma ve Geliştirme de yapıyorum

tekrar sormak istiyorum: ne öğrenmek istiyorsunuz veya bu başlığı açmakta amacınız nedir?

Son düzenleme:
@kar&yağmur,
Hocam memurluk bizim gibi psikozlu öğretmenler için daha mı uygun sizce. Engelli statüsüne geçmeli miyim rapor alıp

@vessaire,
öğretmen misiniz ? (yeni atandınız ise ekpss ile mi yoksa normal kpss ile mi ?) mümkünse branş nedir ?

yani bu sorduğunuz soruya öğretmen iseniz ben belirli bir cevap veremem. Çünkü üstteki sorular da kısmen etkilidir illaki ama onlardan daha fazla etkisi olan şeyler var mesela

***kişisel karakteriniz

*** Eğilimleriniz

*** geçmişte ne gibi çalışmalar yaptığınız hatta hobileriniz (misal boş zamanlarınız da ne yaptığınız)

*** sınıfta ders anlatmaya başlamadan önceki herhangi bir zaman da öğrencilere karşı bakış açınız. (çoğu asık surat ve mutsuz öğretmen öğrencileri sanki kendisinin geçmiş zamanlarını düşünerek kendisi ile rakip gibi görüyor örneğin)

bu yıldızlarla sıralanmış maddelere cevap vermenize gerek yoktur. Çünkü insanlara zaten mesafeli yaklaşıyorum (internet ortamında biraz göreli ve biraz da daha dikkatli davranmaya çalışıyıorum) ama bu yıldızlarla sıralanmış bilgileri kendi kendinize bir değerlendirme yapabilmek için düşünebilirsiniz diye yazdım.

mesela ,

dışa dönük mü ,içe kapanık mı , yoksa sosyal karakteri ağır basan bir kişilik miyim diye düşünebilirsiniz.

herhangi bir tanesinde çok aşırı olmak olumsuz yansıyabilir kişiye onu da söyuleyeyim.

eğilimler, örneğin disiplinli misiniz , bağımsız çalışmayı ve sorumlulıuk almayı seven biri misiniz yoksa dikkati dağınık, odaklanamayan bir yapınız mı var.

vs vs vs.

ya işte bütün bunlar belli bir kalıpta cevap vermeyi bence imkansız kılıyor. kişiye göre cevaplanabilecek bir soru bence.

Normal kpss hocam içe kapanık biriyim disiplinli değilim yıllardır ilaçları da ilk yıllar reddetmiştim. Şu an xeplion zedprex cedrina ativan kullanıyorum

@vessaire,
rapor almayın bence o zaman. Müslüman iseniz, Size önerebileceğim güzel bir şey var.
Kuran okumak. Bazı Arapça metinlerde hatta birçok yerde kuran okumanın ruhsal sıkıntılara çözüm olduğuna dair yazılar okudum.
Kuran okumayı bilmiyor iseniz, öğreniniz bence. Öğrenip başladıktan sonra da asla bırakmayınız.

Allah'a hamdolsun sayısızca. Belki de bana Kuran şefaat etti. Allah'a saysız defa şükrediyorum ve her zaman şükredeceğim inşallah amin amin amin.

(merak ettiğiniz başka şeyler varsa hocam sorabilirsiniz.)
(faydalı olmak, birisine Allah rızası için iyiliğim dokunsun çok isterim) :)

Üst Alt