Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz tanım var. Ehliyetimi yenilerken sorun yaşar mıyım?

kabuloglu

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
2
Slm yenı tıp ehlıyetım var normal b sınıfı
Bılıyorsunuz 10 yılda yenılenmesı gerekıyor
F29 psıkoz tedavı ıle duzelmelmeyen heyet raporum var tm bagımlı %86 bu ehlıyetım gunu bıttı yenı rapor ıcın psyatrıye sevk alsam doktor verırmı yoksa komısyon sokar komısyon verırmı bana tekrar ehlıyet gunu bıttı ( NOT EHLIYETIM VARDI YENI TIP EHLIYET SATEN 2020DE HEYET RAPOR ALDIM SIMDI NASIL OLCAK KOMISYONSUZ NASIL ALIRIM SURUCU OLUR RAPORU YADA KOMUSYON VERIRMI LUTFEN FIKIR VERIN TESEKKUR EDERIM

Bağımsız %65 şizofreni bende merak ediyorum verirler mi?

Alman zor gibi geldi tedaviyle düzeltmeyem olursan vermezler ama güncel olarak seni kurula koyacaklar orda çıkar kesin sen aile çekiminden başlayıp psikiyatri ve kurul yapacaksın bi hafta sürer kaldıki ben ı'm yüzden falan yok engelli raporum yok ama tahminim yüzde 40 verirler bana yılda bir kontrol şartı verdiler sen düşün verirler mi vermezler mi oğuzhan112 ye de sor

Tedaviyle kısmen düzelen bipolar bozukluk hastası olarak psikiyatri doktoru muayene esnasında beni kılı kırk yardı resmen. El titremesinden yürüyüşe, geçmiş muayenelerde alınan notlara kadar herşeye baktı. Olumsuz olacak bir nokta olmamasına rağmen ehliyet kısıtlaması getirerek 6 ayda bir kontrol şartı koyarak ehliyet raporu verdi. Mecburen doktora gözükeceksin, korkunun ecele faydası yok.

F29 psıkoz tedavı ıle duzelmelmeyen heyet raporum var tm bagımlı %86
Organik olmayan psikoz tedaviye rağmen düzelmeyen (tam bağımlı)raporun varmış.. ehliyet çok zor.. verilmeyebilir,verilsede belli periyot larda kontrol şartı ile belki.

Üst Alt