Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz tanısı var ancak özel hastane evrakları kabul edilmedi. Nasıl muaf olurum?

Sosyete1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Hocam , bende 2013 2014 yillarinda 2 yila yakin psikoz tanisi ile solian 200 mg kullandim simdi iyim askere gittim.

Askerde acemi birligimde iyi idim ama usta birligine gectigimde ayni sikayetlerim yine basladi. Komutana gittim durumu anlattim. Ilaclari kulla digim belgeleri gosterdim.

Ozel hastaneden ve gecmis tarihli oldugu icin kabul edilmedi hastaneye sevk ettiler. Carsamba gunu doktora gidicem. Ama cok kotuyum doktor bana inanmicak. Hasta degilim diye geri gonderecekler diye cok korkuyorum.

Bu ilaclari jullandigimi nasil ispat edebilirim baska yardimci olun lutfen.

Sosyete1

Psikolojik olarak zor durumda olduğunu söyleyip hastaneye sevk istemelisin. Orada psikiyatr seni muayene eder ve bir tedavi süreci başlatır. Tedavinin gidişatına göre de muafiyet olur mu olmaz mı, istirahat verilir mi verilmez mi ona karar verilir.

Üst Alt