Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz tedavisi tamamlanan var mı?

Konular
6
Reaksiyonlar
2
Şizofreni tedavisi görüpte ilaç tedavisi sonuçlanan var mı ,ilacı ne zaman bıraktınız tedavi ne kadar sürdü

Son düzenleme:
Şizofreni tedavisi görüpte ilaç tedavisi sonuçlanan var mı ,ilacı ne zaman bıraktınız tedavi ne kadar sürdü

Uzun uğraşlar sonucu
9 buçuk yıl dan fazla
Gördüğüm kesintisiz
ve düzenli olarak
Kullanmış olduğum
İlaçları bırakamadımdı.

ÖZELLİKLE BU
İLAÇLARI BIRAKMAK
ÇOK ZOR.

Doktor bana iğne tedavisi 5 yıl sürecek dedi bende sonu gelince bırakmayada karar verebilir gibi geldi o yüzden sordum ,gerçi ben erkenden bıraktım yan etkiler yüzünden

Şizofreni ilacını kendiliğinden terkedip hastanelik olan ya da atak geçiren var mı?

Ben iki defa iğneyi ilacı terkedip üç defa polis zoruyla hastaneye kaldırıldım ve bu 3 yıl içinde oldu şimdi yine bıraktım tekrarlarsa ne ederim bilmiyorum iğne uykusuzluk yaptı xeplion invega da yerinde duramama yapıyor kilo da cabası

Bir doktor 5 yıl kullanılacak dedi ilacın sonra bırakabilirsin dedi böyle olabilirmi şizofrenide böyle düzelen olabilirmi böyle evsaneler dolaşıyor yoksa ömür boyumu kullanıcagız

1999 yazından beri antipsikotik hap kullanıyorum Çok şükür; uzun zamandır stabilim. Bazen ilaç yutmaktan gına gelse de sağlığım için devam ediyorum. Doktorum remisyondasın diyor. Travmatik geçmişimin acısını çıkartmaya başladım. :)) Yaşamaktan keyif alıyorum Sağlık her şeyin başı... Cümleten geçmiş olsun

Akatizi korkusu tedaviye devam etmem konusunda bana engel oluyor
Not :Kedi tırmalaması hastalığı bakterisi şizofreniye sebep oluyomuş benim hikayemle de uyuşuyor bilsem kediyi sevmezdim bile hayatımı kararttı

Sadelikguzeldir İnternete yaz kedi tırmalaması şizofreni diye bilimsel çalışmaları görürsün 2011 yılında kedi geldi eve 2013 te ateşli hastalık geçirdim 2014 2015 gibide taki 2019 da ilk hastaneye yatışıma kadar hayatım garipleşti ,sanrılar görmeye başladım dine düşkünlük gibi şeyler başladı ,ellerimi tırmalatırdım kediye ,çok ısırırdı ,ailemde bu hastalıktan eser yok ,aileye bağımlılık işin en berbat yanlarından biri atak döneminde yanlız olduğumu düşünemiyorum ,hepimize allah yardım etsin

Sadelikguzeldir 2014 te 30 yaşında idim aslında tam olarak bundan bir iki yıl sonra halisülasyonlar gördüm işler çığrından çıktı taki 2019 yılında polis zoruyla hastaneye yatırılana kadar ondan sonra iki kere daha aynı şey oldu ilaçları bırakınca

Gidemiyorumdan ziyade gitmiyorum xeplion uykusuzluk yaptı bıraktım 4 ay önce zor şer randevu aldım onun için gidip ketiapin yazdırmaya çalışıcam
Randevu bulamıyorsan sürekli kontrol et randevu ara sıra veriyor tabi mesele randevu alamamansa

Hangi şehirde yaşıyorsun istanbulsa erenköy ruh ve sinire git derim ora bu işin takibini iyi yapıyor

Durup dururken hastaneye gitme ihtiyacını nenen hissediyorsun tanın ney tam olarak bana ilacı verdi doktor bi sene gitmesem olur sende şikayetler süreklimi?

Organik olmayan piskoz yazıyor epikrizde ,bende ne iş var ne sosyallik üzerine yan etkiler binince hayatı çekilmez kılıyo yoksa kullanmayı denerdim ,sen ilaç kullanmaktan gına mı geldi yoksa yan etkilerden dolayı mı bırakmak istiyorsun

Ben iki tane telefonun ekranını kırdım bide abuk sabuk konuşmalar çevreye zararım yoktu ,sabahtan akşama kadar kendi kendine konuşma secde etme sonunda polis kapıya geliyor

Arkadaşlık etmek isterseniz yazışmak felan 🙂 533 562 9328 buranın haricinde görüşmek isteyen

Son düzenleme:
Üst Alt