Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz teşhisi sebebiyle alınan Ativan expidet ve risperdal'ın yan etkileri..?

Konular
33
Reaksiyonlar
1
Ativan expidet ve risperdal vermiş doktor kullanan varmı aranizda ikinci gününde kusmus kusuyo ilac yan etkisi mi normal mi bilen bilgisi olan var mı ne yapılmalı ben yardimci olmaya çalışıyorum ama ne yapacağım bilmiyorum

Risperdal çok iştah açıyor ve çok kilo yapıyor.

Merhabalar ; uzun süredir risperdal kullanıyorum öncelikle alındıktan belirli bir süre sonra uykusu gelir kişinin. İştah ve kilo alımı yapabilir. Bir diğer yan etkisi cinsel isteksizliktir. Kusma gibi bir yan etkisini görmedim.Geçmiş olsun.

Doktora danışsın cnm yanetki yapmış içmesin değiştirir ilacını

Bazı ilaçlar uykusuzluk kusma yapıyor

dogana

Peki hastalığını kabullenmeyen ve aşırı sinirli olan bu hastamiza bu ilaçlar i nasıl icirebiliriz icmiyomus direnyomus carpiyomus ilaçlar i icmiycem içmem diye suda falan eritilir mi suyla içilir mi bu
@flora19 degistirmisler ilaçlar i yenileride atmiyomus 7 gun falan atmis yeniyide birakmis

Nörodal ve iki hap daha vermisde suan htrlamyom söylemişti s ile basliyo uyku icin dgeride ativent miydi neydi heralde mesajı silmisim onları da atmiyomus başka nasil tedavi ettirilebilir sasrmis drumdayz hpmz de @dogana

Gene doktora gitceniz cnm belki hastanede yatış yaparlar

risperdal içildikten bir süre sonra uyku yapabilir.
ayrıca aşırı yemek yeme isteğide geliyor
en önemli yan etkiside libidoda azalma

acı gerçek

ben bunları kullandım , akineton titreme (tremor) yapar , seroquel ve nörodol uyku ve kilo alımına sebep olur. doktor seroquele uyku ilacı dedi zaten.

ahmet22 o titreme mahvetmis iste kadini ayakta duramiyom diye karincalanyo ayaklarim bacaklarim demis titriyom demis bide uyku ilaci agir gelmis kadin ilaclrdan korkuyormus resmen atmicam iste dye ordan oraya çarpiyormus doktor titreme olur falan dememis mi ne ilaçlar hakkında pek bilgilendirme yapmamış ailede sasrdi ne ypacgni seroquel uyku olduğunu biliolar onlar da akinetonu soylim bn teşekkür ederim bilginiz için

acı gerçek

rica ederim ama doktor - hasta iletişimi kuvvetli olsun da ,çünkü sanıyorum en önemli kısımlardan biri bu.geçmiş olsun.

abilify ve cedrina kusma yapar mı bende de kusma var

Üst Alt