Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikozda üstüne alınma ve tahmin yürütme sorunları ile nasıl baş ediyorsunuz?

Limooon

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
3
Üstüne alınmadan kastım mesela güvendiğim kişiler bile sosyal medyada bişey paylaşsa kendi üstüme alınabiliyorum. Her zmn yüksek seviyede alınmıyorum ama bi şok etkisi yaratabiliyo bi anda.

Birisi dost mu düşman mı bazen kesinlikle ayırt edemiyorum.
Şunuda söyliyim ek olarak. Psikozun en iyi ilacı dost edinmektir. benim bu şehirde fazla şansım kalmadı ama gittiğim yerde
mesafeli bi şekilde dost edinicem ama fazla samimiyet kurup herşeyimi anlatmam paranoyalar artar busefer.

Ben psikozdan kendimi etiket ettim biraz. Sonra toparlamaya çalıştım ama nekadar oldu bilmiyorum. Gerçekleri göremedim
üçharflilerinde etkisiyle bazen kendimi çok suçladım. İnsan kendisini bırakınca başkasıda tutmuyo. Biraz dönek gibide duruyorum. Ama önemli değil herşey bi tuzak olmasın başka bişey istemiyorum bu hayatta

Bende de referans hezeyanları oluyor. Psikozun etkilerini en aza indirmek için stressiz bir hayat şart. O da benim için pek mümkün görünmüyor maalesef.

Arkadaşlar benim manevi ilacım kitap okumak. Gerilim ve polisiye dışında kalan tüm kitapları okuyorum. Özellikle tarihi araştırma kitapları okuyorum. Televizyondan, sosyal medyadan uzak duruyorum.

Üst Alt