Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikozdaki halinizi hatırlıyor musunuz?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
185
Reaksiyonlar
115
Ben bipolarım ve psikozdaki halimi, yaptıklarımı flu hatırlıyorum. Sizde durum aynı mı?

Çoğunu ama hepsini hatırladığımı zannetmiyorum .

Kesik kesik hatırlıyorum bazilarini beynim tamamen kapatmış durumda hatırlamak istemiyor sanırsam zaten psikoz da biz biz değiliz ki :)

sokrates umutsuzvaka
İlk defa böyle başıma geldi. Sanki herkes bana arkamdan zarar verecek, bana karşı plan kuruyorlardı. Güvenebileceğim tek kisi görmedim en yakınlarım dahi bana zarar verecek düşüncesi vardi. Aşırı sinirliydim. 4 gün sürdü. Teşhisim bipolar.

sokrates sanırım hayır çünkü çok flu hatırlıyorum kesin birşey diyemem

hatırlıyorum halisinasyon görüyordum kulagıma işitsel sesler geliyordu

Psikozdaki hal ayrı bir dertte bu aralar çok takık mutsuz karamsarım bir şeyde olmadı durup dururken yani anlam veremedim.

Son düzenleme:
dreamfail

ben psikoz değilim şizofrenim..ama bende 2,5 lt coca cola yı ocağın üstüne koyup altını yakmışım. hiç hatırlamıyorum.annem müdehale etmiş

Psikozda yaptıklarımı,düşündüklerimi ve söylediğim sözleri çoğunlukla hatırlıyorum.

Üst Alt