Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikozdayken bilinç kaybı olur mu?

Pickle

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
69
Merhabalar ben halisünasyon görürken ve kafamdaki sesler birbirine karışıyorken bilincim gidip geliyordu ama rüya görmediğime eminim. Bu yaşadıklarımın psikoz olma olasılığı yüksek. Psikozdayken bilinç kaybı olur mu?

Bi akrabam doktor ona sordum bilinç kaybı piskozda olur

Olmaz olur mu psikozun ağlasını yaşadım kaç defa o sesler görüntüler paronayak düşünceler insanın algı irade mekanızmasını felç ediyor resmen ayrıca bilinçte sekiyor,kopuyor.

Teşekkürler cevaplarınız için.

Stresliyken düşünememek de psikoz belirtisi midir? Cidden düşüncelerim yarıda kesiliyor stresliyken.

Stresliykenm düşünememek beynin hızlı çalışmasından ve ilaçların etkisiyle beyin duruyor gibi oluyor dogrudur

Psikozdayken bilinç kaybı...
Uykuda bir bilinç kaybı sayılabileceğinden şöyle söyleyebilirim; Bazen kafamdaki sesler o kadar artıyor ki beynim patlama noktasına geliyor. Bir süre sonra beynim uyku moduna geçip kendini kapatıyor. Karşı koyamıyorum.

Buna psikozda "negatif belirtiler" deniliyor

Bilinç kaybı olmasa psikoz olmaz herhalde yanlış mıyım ?

Üst Alt