Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoznevroz ve atipik depresyon tedavisi görüyorum. SSK işgöremezlik onayı vermiyor? [Soru]

blov

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Psikoznevroz ve atipik depresyon tedavisi görüyorum. SSK işgöremezlik onayı vermiyor? [Soru]

iş kazasından sonra ruhsal tedavi görüyorum. fakat raporu ssk'ya iş göremezlik oranı için gönderdigimde "senin bir şeyin yok" diyorlar. 100/0. ben bunu nasıl belgelerim? psikoznevroz ve atipik depresyon tedavisi görüyorum... ayrıca "psikotik belirtilerle hastalık devam ediyor" deniyor raporda.
yardımınızı bekliyorum

Tedavi gördüğünüzü gösteren raporlarınız var da mı SSK bu raporu kabul etmiyor? Gerekçesi neymiş? Reddettiklerinde itirazda bulundunuz mu?

beni heyete gönderdiler raporlarımı ssk maluluyet işlerine gönderdim ekipriz aldım ruh saglıgından ondan sonra egitim hastanesinde heyete girdim hastane ssk ya gönderdi gelen sonuç senin hiç bir şeyin yok bundan sonra bir sene sonra itirazda bulunursun dediler ben iki yıldır tedavideyim ayrı rapor alırsam itiraz edebilirmiyim yada tekrar müayane edilebilirmiyim hastalıgı devam ediyor diye şu anda itiraz edilirmi teşekurler

Tabii, eğer hastane "bir şeyin yok" dediyse, il sağlık müdürlüğüne; ssk "birşeyin yok" dediyse ssk müdürlüğüne itiraz edebilirsin. Ya da yeniden başvurabilirsin...

Aldığınız sağlık kurulu raporunda özürlülük dereceniz kaç?

arkadaşım oranı ssk belirliyormuş onun için sorun cikıyor hastane de 100/45 diyor o raporu saymıyorlar hastalıgım travma sonrası stres bozukluguna baglı depresyon psikoz nevroz ve sınırda kişilik bozuklugu hastalıgım çokta kimse aldırış etmiyor ssk sorun çıkarıyor ben şürekli iş göremez derecemi ögrenmek için hakkımı arıyorum olay tüp patlamasında arkadaşım yanımda parcalanarak öldü benimde beynimde hasar oluştu ondan sonra başladı ruhsal hastalıklar ayda bir kontrole gidiyorum hastanede yatıyorum ama nafile olayın etkilerini hala yaşıyorum olay bu şekilde olmasa tekrar başvuru yapayım belki bir sonuç çıkar

Üst Alt