Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikozum, birkaç kere yeşil reçeteli ilaç sattım. Ceza alır mıyım?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
Mrb ben birkaç kere yeşil reçeteli ilaç sattım. Adli tıpa çıkıcam. Sonuc ne olur

@mistir_spak Adli Tıp ta senin rahatsızlığın nedeniyle bu davranış arasında bağ olup olmadığı incelenir . Bu şikayet konusu hakkında sana sorulur sorulur , psikolog ve uzman hekim tarafından tespit yapılır .

Yatışlı inceleme var ise yanına 3 haftalık sigara parası , iç çamaşırı ve pijama türü giysi almanı tavsiye ederim . Ayaktan muayene yapılacak ise psikolog ile görüştükten sonra heyet başkanının vereceği karara göre akibet olur .

Sonuçları bilmemiz mümkün değil maalesef , Tam Denetimli Hastane de yatış da olabilir , imza şartlı serbest denetimlilik de olabilir . Oranın uzman kadrosu ve heyet başkanı karar verecektir ve çıkmış olduğun mahkeme hakiminin kararı önemli .

DİP NOT : Yatışlı inceleme olursa orada görev yapan gardiyanlar ve diğer hastalarla sürtüşme , gerginlik anlarında müdahil olma .

Üst Alt