Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikozun atak döneminde kişide halsizlik oluşması!?

Konular
30
Reaksiyonlar
36
Atak geçirdiğiniz dönemde siz de sersem gibi oluyor musunuz? Yani başınız dönüyor mu?

Yoo ! Hatta tam tersi atak sırasında çok enerjik oluyorum .:cool:

Atak sırasında yürüdüğüm mesafeleri normalde asla yürüyemem .:rolleyes:

Hocam cok garip bilmiyorum hem aşırı enerjik oluyorum yani her seyi yapabilecek güçte oluyorum hani derler ya deli gücü diye ama bir yandan sersemliyorum anlamadim niye

Bilmiyorum ki hic galiba öyle oluyor geçen panik atak geçirdiğimde sesler çok artmisti cok gürültülülerdi ve kafam küçülüyordu ayrica basim dönüyordu

İçim sürekli kıpır kıpır bir sey beni dürtüyor sürekli ama bir yandan ölü gibiyim

Resid3nt evil daki zombiler gibiyim yorulmuyorum ama ölüyüm bir yandan

Suan bedenimin icinden birsürü elin beni gidikladigini hissediyorum ben vallahi dayanamayacsgim

Ben 5 veya 6 tam hatırlamıyorum panik nöbetleri geçirdim ölüm gibi bir şey ama ölemiyorsun korkunç bir şey gerçekten inanılmaz bir deneyim ve sürekli kendini rölantide tutma isteği var tekrar atak yaşamayım diye.

Dayanmamız gerekiyor ve ilaçları ihmal etmemek gerek ilaçlarınızı aksatmayın bence.
Ben psikoz hastası değilim neler yaşadığını tam kestiremiyorum ama mutlaka seni yıpratıyordur.

Umarım iyileşirsiniz bir an önce.

Beynim berraklaşıyor yani haddinden fazla enerjik oluyor. Düşüncelerim hızlanıyor. Sanki hız treninde gibi oluyorum. Olumsuz sesler, emir veren sesler aklımda cirit atıyor.

Atak sonrası ilaçların kullanımıyla birlikte gelen halsizlik, yorgunluk, isteksizlik geçmiyor. Son atağımda böyle oldu yerimden kalkamıyorum ve enerjisi bir şekilde yatıyorum.

Üst Alt