Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pskilojik rahatsızlıklarda oran verilmesi için ne kadarlık tedavi süreci gerekli?

can12

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
psikolijik rahatsızlıklarda ilac tedavi süreci ne kadar olması gerekiyor? yaklasık 8 aydır kamu hastanesinde tedavi sürecim var.

Benim 4 yıl oldu hiç belli olmaz doktorla sizin aranızda tamamen benim 10 sene bizimlesin dedi

rahatsızlığınız kronik denirse ömür boyu bile olabilir ancak önce bir yıl kadar takip ediliyor yani bu sizin rahatsızlığınıza bağlı rapor almak açısından soruyorsanız o belli olmuyor can12

anladım da 1 yıl kontrollü de olsa raporun süresi 1 yıllık verilmiyor mu ?

evet raporunuzda 1 yıl süreli olur bazan hastane sürekli verse bile maliye süre koyabiliyor vergi indiriminde can12

rica ederim bu psikiyatrik raporlarda dr insiyatifi ön planda yani g. olsun

sayın sarasota benim piskiyatrik oranım 30 puan obsesif kompisuf bozukluk toplamda diyer rahatsızlarla 56 puan aldım raporum sürekli verildi vergi indirimide sürekli geldi 3 sene oldu bakalım emekli olurken kontrol muaynesi isticeklermi veya isteme riski yüzde kaç ihtimaldir?

rica ederim bu psikiyatrik raporlarda dr insiyatifi ön planda yani g. olsun

cvpnızı bekliyorum sarasota? yardımcı olurmusunuz?

Slm kardeşler maliyenin içinde kendi adamına kontrol koymazlar engelli olsa bile ama garibanlara çok yükleniyo vermemek için madur oluncayakadar burası Türkiye kendi insanına bakmaz ama dışardan gelene ve dağdan inene gözü gibi bakar engelliler maliyenin ne hatlar yedini iyi biliyo.

Tamemn girdiğin hastaneden sağlık kuruluna bağlı aslında en az 6 ay tedavi görmek gerekiyor sana kısaca bir örnek vereyim 3 tane sağlık kurulu raporu var aynı kişide psikiyatrist oranı var ve sürekli en son hakem hastane 1 yıl süreli verdi raporu ve oranı daha fazla vererek tammamen kurula bağlı doktor kanatı ve bu ülkede o kadar saçma sapan ki bu sağlık kurulları çok saçma eğer bir kişi 2 yada 3 senedir tedavi görüyor ise ve düzelme yok ise biri sürekli veriyor diğer süreli veriyor süreli verdiği rapor zamanı gelip girince bir ek süre daha veren bikle varrrrr

Üst Alt