Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pskiyarik rahatsızlık daha alıngan ve saldırgan olunmasına mı neden oluyor?!

Mustafa788

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
19
arkadaşlar psikiyatrik hastalar neden herşey iyi giderken birden kötü davranış konuşma ve algılama içerisine giriyor forumda bile bir cevap yazarken saldırı amaçlı yorumlarına mahruz kalıyoruz ne gibi onlemler alınabilir uyeliğimi iptal ettirsemmi diye düşünmüyorum şuda bir gerçek ki sanal ortamda bu kadar tehtit saçıyorsa bu arkadaşlar gerçek hayattta nasıl bir tehtit unsuru olduğunu siz düşünün

Sende bir psikiyatrik hasta değil misin, sen söyle. Kimin ne saldırganlığını gördün?

Bence saldırgan değiller sokaklarda normal diye dolaşanlar hastalardan bin kat daha saldırgan haberlere bak yan baktın diye millet birbirini öldürüyor hepsi sağlıklı onların sözde.
Normal forumlara gir bak millet birbirine be hakaretler yapıyor.
Alınganlığa gelirsek evet var alınganlık oda rahatsızlığın bir parçası.
Ara sıra olan psikoz hastalarının saldırganlık durumlarının neredeyse tamamı tedaviyi aksatan,ilaçlarını içmeyen ve ilgilenilmeyen kontrolden çıkmış hastalar.
Psikoz hastaları zaten herkesten ve herşeyden korkuyor içine kapanıyor düzgün tedavi gören hastalardan çok uç örnekler hariç kimseye zarar gelmez.

Benim gördüğüm depresyon bazı insanları alıngan ve agresif yapabiliyor. Kişiden kişiye değişiyor. Hayatta zorluk çekmek genel olarak insanı daha sert yapıyor

ben bi ara taşkınlık yapmıştım polis zorla hastaneye yatırdı

Buradakiler saldırgan değiller. Forumu 4-5 aydan beri takip ediyorum saldırgan, hakaret eden, küfür eden kimse görmedim. Herkes kendi halinde. Kendi derdinde.

Bi insanın adı çıkacağına canı çıksın 😊 malesef toplumun bu hastalık konusunda en büyük hasarı haber kanalları ve cahil insanların deli diye yaftalaması başı çekiyor işte bunun yüzünden bizler iş bulmakta zorlanıyoruz çünkü bu şekilde topluma empoze edilmiş önyargı ile bakılmasına sebeb oluyor....unutmayınız bizler kendimizde gördüğümüz yada hissettiğimiz bir sorun için psikiyatri tedavisi alıyorsak bu bizim herseyin farkında olduğumuzu gösterir....kimler kimler var hastalığının farkında olmayıp kendini normal zanneden...ama onlar saldırganlık yapıp agresif olurken düzgün olurken....buz tedavi olup iyileşmek için elimizden ne geliyorsa yaparken kayıtlı olduğumuz için toplumun önünde ruh hastası olarak gösterilip linç yemek durumunda kalıyoruz....son sözüm sorunlu onlar biz değiliz çünkü buz herseyin farkındayız 😊

Üst Alt