Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pskiyatriden engelli raporu alanlar sebeplerini de belirterek yazabilirler mi?

hdoa

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
2
herkese selam. piskiyatriden engeli rapor alan var mı? var ise ne rahatsızlığı var tam olarak.

Şizoaffektif Bozukluk 80 ikinci heyet var anlamadım bilen varsa aydınlatabilirmi beni bipolar hastasıyım

Tedavi ile calisma olanagi veren
Yuzde 45
Sizofreni

ilk başvurduğum hastanede bölümleri gezdim tedavi gördüğüm hastaneye gönderdiler orda heyete girdim tekrar ordan aldığım sağlık kurulu raporu başvurduğum hastaneye götürecen dediler götürdüm teslim ettim gün verdiler tekrardan heyet için

ben günlük yaşamda zorluk yaşıyorum kalabalığa girmiyorum evden pek çıkmıyorum arkadas yok kendi kendime konusur cevap veririm işyerinde sıkıntı yasıyorum sürekli çabuk sinirleniyorum şaka kaldıramıyorum çok sinirlenince konusmads zorluk el ve ayaklarımda titreme oluyor bazen aklıma iyi birşey gelmiyor şef amir müdür bana birşey derse bende kaldıramam ona yumruk atarım mahvederim onu gibi aklıma takılan şeyler geliyo aklıma evde babama barırım bazen birden küfürler bende ne gibi belirtiler olabilir 2014 te hastanede yattım atipik psikoz teşhisi konmustu alakası nedir

nostaljik
Ekelik01

merhaba bende de Ankisitiye okb var. rapor için başvurmak istyorum alabilirmiyim verirler mi? Ankisitiye genel bir tanım sizin tam olarak ne rahatszılığınz var, neyden Ankisitiye tanısı kondu anlatırmısınız rahatsızlığınızı. ilaç kulanıyormusunuz ve terapi görüyormusunuz, doktorunuz özel mi yoksa normal devlet hastanesinin pikiyatri bölümündmei tedavi görüyosunuz.

Devlet hastanesinde görüyorum repadix kullanıyorum birde anzy 2yildir ayakta tedavi görüyorum ama hiç ilesemedim siz kac yildir tedavi görüyorsunuz ne ilac kullaniyorsunuz

Ekelik01

cevabınız için sağolun. kardeşim benim durum beni hayattan yıldırır durumuna getirdi. şöyle analtayım bende sürekli kaygı var ölüm kaygısı hastalık kaygısı her an bir şey olacak gibi geliyor. bunu dışında çok takıntılıyım her şey pis kirli gibi geliyor sürekli el yıkama sürekli kulandığım eşyaları yıkama ihtiyacı hisediyorum 5-6 saat banyodan çıkamıyorum günde 1 sabunu sadece el yıkama ile bitiriyorum, marketlerde satılan 5 li el sabunları var ya sadece benim kulanımımla 1 hafta yetmiyor günde birtanesi bitiyor kulnadığım

eşyaları sürekli siliyorum yıkıyorum mesela kulandığum anhtar yüzük saat bunların hespini günde bir sabunla yıkıyorum telfon bilgisayar bunlarıda kolanyalı mendil ile saatlerce tekrar tekrar siliyorum
yani haaytım berbat oldu bu takıntılıklarım yüzünden kağıt veya metal farketmez tüm paraları sabunla yıkamdan kulnamıyorum

Son düzenleme:
Senin durumun doğru ankisiteyi kaygı başta gelir fecebok kullanıyor musun kullanıyor san ordan yazişak

ben günlük yaşamda zorluk yaşıyorum kalabalığa girmiyorum evden pek çıkmıyorum arkadas yok kendi kendime konusur cevap veririm işyerinde sıkıntı yasıyorum sürekli çabuk sinirleniyorum şaka kaldıramıyorum çok sinirlenince konusmads zorluk el ve ayaklarımda titreme oluyor bazen aklıma iyi birşey gelmiyor şef amir müdür bana birşey derse bende kaldıramam ona yumruk atarım mahvederim onu gibi aklıma takılan şeyler geliyo aklıma evde babama barırım bazen birden küfürler bende ne gibi belirtiler olabilir

@Egosum397

öncelikle geçmiş olsun. aslında en doğru tanıyı hekimler verebilir. bir uzman hekime görünmeni tavsiye ederim.

ancak sitede bu belirtilerle tanı konulmuş hastalığı olan arkadaş var mı?

anksiyete en fazla %25 alır ayrıca ben hastayım diye gidip rapor alamıyorsunuz tedavi görmeniz lazım
en fazla %80 çalışamayan şizofreniye verirler
şuan çalışan şizofrenlere %40 veriyorlar
onun dışında psikiyatriden rapor almak zordur

Şizoaffektif Bozukluk yüzde 45 oldu heyetten sonra 1 yıl süreli

Tedavi ile calisma olanagi veren
Yuzde 45
Organik olmayan Psikotik Bozukluk

Nasıl aldınız. Sürekli tedavi mi görüyordunuz. Süreci anlatabilir misiniz? Bende de sosyal fobi ve anksiyete bozukluğu var. Ne yapmam lazım bu rapor için

Ben de bipolardan emekli olmak istiyorum ancak her yıl kontrol isteniyormuş bipolara o yüzden korkuyorum .

arkadaşlar ben epilepsi hastasıyım. doktorum 4 yıl önce bi psikiyariye görünsen iyi olur dedi gitmedim. yakın zamanda heyete giricem. psikiyatriye gitsem bana rapor verir mi. evden çıkmak istemem. hareket fazla yok. uykumu alamıyorum. sersemlik ve sürekli uykum geliyor. ayrıca ani sinir ve neşe.

Üst Alt