Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pskiyatrik mevzulardan D dilimine alınmışken zorla emekliliğe sevk edilir miyim?

Mechanicle

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
3 senedir gih olarak mutlu mesut çalışmaktaydım.polisken pskiyatrik mevzulardan d dilimi alıp gih olmuştum.hiç bir sıkıntı yok iken hatta performanslarım 5 iken bugün personel büroya benimle ilgili bir yazı gelmiş ve bana tebliğ ettiler.işte mesai arkadaşlarımda geçinebiliyor muyum, mesai saatlerine dikkat ediyor muuyum,verilen görevleri yerine getirebiliyor muyum,kişisel bakımıma özen gösteriyor muyum diye birim amirime sorulmak üzere 8-9 maddelik sorular var.herşey iyi gidiyordu bir anda moralim bozuldu.bunlar beni zorunlu emekli edebilir mi? Ben sıkıntısız gayet güzel çalışan bir memurum.gih olmaktan gayet mutluyum.emekli ederler diye telaş içine düştüm şimdi.bilen arkadaşlar yardım edebilir mi ?

OturanBoğa hocam siz nediyorsunuz bu konu hakkında kimse yanıt vermemiş?

Hocam yineleyici depresif bozukluk denilmişti ve d diliminde kalmam gerektiği belirtilmişti.ve şuan d dilimindeyim.3 seneden beri gih kadrosunda mutlu mesut çalışmaktayım.bu arada 8 yıllık memurum.

Mechanicle
Anladım, zaman zaman sizinle ilgili amirleriniz den yada cevreniz den bilgi edineceklerdir,Psikotik özellikli ağır yada orta depresif bozukluk olsaydı belki emekliliğiniz istenebilir, bu teşhisle sizi erken ekemeklilğe sevk etmezler, içinizi rahat tutun.
Kimseyle herhangi bir münakaşaya girmemeye çalışın/Geçmiş olsun...

Teşekkür ederim hocam.zaten bulunduğum gih kadrosunda çok mutluyum.polislikten sonra yüzüme resmen kan geldi desem yeridir.ancak yukarıda belirtiğim gibi yeni bi yazı geldi birim amirinin yanıtlaması gereken.ister istemez insan telaşlanıyor amir kötü bir şey yazarsa diye.zaten kavgacı gürültülğ bir insan da değilim kendi halinde birisiyim.olası bir malülen emekli durumjnda resmen perişan olacağım.istifa etmek daha mantıklı.mühendis diplomam var en kötü mühendislik yapacağım artık.

Mechanicle
Hayır hayır siz rahat olun, kılık kıyafetine kişisel bakımına dikkat et, arkadaşlarınla ve amirlerinle güzel geçindiğin sürece problem olmaz,
Dediğim gibi zaman zaman sizinle alakalı bilgi edineceklerdir/Geçmiş olsun...

Teşekkür ederim hocam sağolasın.anladığım kadarıyla amir olumsuz verse hastahaneye bike sefketmeddn emekli edicekler.

Mechanicle Hayır öyle değil.
Şöyle anlatmaya çalışayım;özellikle psikiyatriden tanı almış arkadaşlar, herangi bir kavga gürültüde ilk önce sizler suçlu duruma düşersiniz,yada ilk o gözle bakılır Ne demek istediğim umarım anlaşılmıştır...

Anladım kaan hocam.benim kavgayla gürültüyle hayatım boyu işim olmadı.sessiz sakin işinde gücünde biriyim.Rabbim bizleri hertürlü şer ve beladan korusun.bir nebze içimi rahatlattınız.tekrar teşekkür ederim.

Bu arada kaan hocam söylemeyi unutmuşum benim hastalık yineleyici depresyon ama parantez içinde REMİSYONDA olarak belirtilmiş.farkı nedir bilmiyorum.

Mechanicle
Yineleyici depresyon tanısı almışsınız ancak;
Kontroller de vs depresyonla ilgili bulgu bulunamamış, remisyonda yani akut alevlenme yok, merak etmeyin bu sizin için olumlu bir şey..

Üst Alt