Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pskolojik ve zihinsel engelliyim. EKPSS'ye hangi alanda gireceğim?

bykalemkar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Atipik Piskoz hastasıyım. Raporumda Hem ruhsal ve piskolojik engel hem de zihinsel işaretli. Ekpss ye zihinselden mi gireceğim yoksa normal mi ? Teşekkürler

Zihinselden girmeniz için mental retadasyon yazması gerekiyor diye biliyorum. Sizin durumunuz ruhsal bi rahatsızlık olduğu için genelden girmelisiniz.

Arkadaşlar Beni zihinselden aldı görevli Memur yanlış mı yaptı acaba Bilgi verirmisiniz.

Arkadaşlar iyi akşamlar ben yüzde 50 zihinsel engelliyim sınava ortaöğretim zihinselden girecem ortaöğretim sorularına nerden çalışabilirim???? Yargı yayınevinin kitabını aldım ilk başta ama hep ağır konular var ve çok kitap sonra paragon yayınlarından zihinsel engelli zel kitabı aldım oda çok ince kitap soru sayısı az ve çoğu üniversite seviyesinde, tamamen zihinsel ortaöğretim için kitap yok mu?????

Üst Alt