Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psödoartroz için hangi oranda rapor verilir?

oafacan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

umarım birileri yardımcı olur arkadaşlar ben okadar sitelerde dolaştım her kesin %30 rapor alırsın gel bize başvur dediği konuda bir türlü oran cetvellerin bir yüzde bulamadım
femur şaft kırığı, yürüme bozukluğu, Psödoartroz ile alakalı bir şey yok.
Bu konuda sağlık raporu alan varsa lütfen yardım.

.Bir kere kurula başvurdum bir sonuç veremediler ama herkes alırsın diyor herkesin bildiği benim ve doktorların bilmediği nedir acaba.

Femur Şaft Kırığı

Merhaba,sakatlık oran raporu için başvurmuş olduğum hastane kaynamadaki geçikme nedeni ile rapor alamayacağımı söyledi ve rapor alamadım bu ikinci hastane herkes başka şey söylüyor.Trafik sigortasında hasar oran tazminatı alıcam ama beceremeyeceğim sanırım bilen varsa lütfen yardım.Sigorta aracı şirketleri hariç :):)

Sakatlık oranı cetveli'ne göre doktorlar bilememişse bizler nasıl bilebiliriz, onu anlamak mümkün değil! Kemik konusunda uzman bir hastaneye başvuru yapmayı denediniz mi?

femur parçalı şaft kırığı mevcut.İyileşmede problem var yalancı kaynama sorunu trafik sgortasından tazminat alırsınız dendi fakat hastaneden sağlık kurulu sakatlık oranı raporu alamıyorum 3 hastane birbirinden farklı şeyler söyledi nasıl olcak bilmiyorum.

sağlık kurulu raporu hakkında yardımm

Merhaba,%36,25 sağlık kurulu raporu aldım bu raporu sigorta şirketine vericem geçirdiğim kaza sebebiyle tazminat için.Raporumda ki oranı belirttim ayrıca

AĞIR ÖZÜRLÜ:HAYIR SÜREKLİDİR GEÇERLİLİK SÜRESİ: 1 YIL Yazıyor

ayrıca 2022 sayılı kanun ve tüm özürlü haklarından yararlanılabilir denmiş.

sorum şu tazminat için alınacak rapor bu mudur raporum sürekli midir 1 yıl neyi kastediyor sigorta şirketi buna itiraz eder mi.

Yardımlarınızı bekliyorum

Süreli raporlarla tazminat süreci oldukça zor olur. Büyük olasılıkla sigorta itiraz edecektir. Ederse, bir hakem hastanesine sevk eder mahkeme, ya da adli tıp kurumu'na. Oradan alınacak rapora göre de karar verir...

Üst Alt