ALINTI :
Sedef hastalığı - Cilthekimi - Soru Sor
Merhaba Gülşah ; saçlarını döken bir ilacı neden kulanmaya devam ediyorsun..ne bahsettiğin ilaç hakkında nede rahatsızlıgın hakkında bir bilgim yok sayılır ama kullandıgın ilacı ya çok kullanıyorsun yada ilaç çok güçlü az da kullansan saçlarını döküyor..bilemiyorum direk kullanma demekte güç..azaltmalısın..sedef hastasısın anladıgım kadarıyla(başlık ölye diyor)..bende sedef hastasıyım hiç bir ilacı kullanmıyorum.sadece DELODAY isimli mink mavi renk bir hap var kaşıntı için onu kullanıyorum.DELODAYI ilk kullandıgımda hergün bir tane yutmak zorunda kalıyordum kaşıtılardan dolayı ama 6 ay zaman geçtikten sonra hapı 3 gün 4 gün 1 hafta geçtikten sonra yutmaya başladım..DEL
ODAY ı 2 yıldır kullanıyor sayılırım..biliyormusun bu gün tarih 24/08/2012 ve ban 01/08/2012 tarihinde yuttum enson DELODAY hapını....EĞER KAŞINTIN VARSA BU HAPI GERÇEKTEN TAVSİYE EDİYORUM..BU HAP HER ECZANEDE VE ÇOK UCUZ AYRICA DOKTORDA RECETENE YAZABILIR..
benim sedef hastalıgım %70 iken su anda %5 oranında derimde çok az sedef yaraları var.bu duruma gelirken sadece kaşıntım için yukarıdaki hapı kullandım başka hiç bir ilac kullanmadım..DERMOVATE isimli bir krem var ayda 2 kez sürüyorum deriye..çünkü bu krem aşırı kullanımda deriyi zayıflattıyor ve ileriki yaşlardada derinde sıkıntılar olabiliyor..
ben vücudumun her yerini saran sedef yaralarım için bu güne kadar(8 yıl içerisinde) şunları yaptım
önce bir incir ağacının altına gittim bir incir koparıp incirin sütünü sedef olan bir kaç yere sürdüm.incirin yapraklarını kopardığındada bu süt çıkıyor onuda sürdüm.ve ÇENE ALTIMDAN GIRTLAGIMA KADARKİ ALANDA KOCAMAN BİR SEDEF YARASI bu şekilde 4 gün içinde kayboldu..ama uyarayım accayip yakıyor .yakmak ne kelime deriden kan çıkıyor..ama 4 gün hiç bir şekilde birşey kalmadı yüzümde ..ama aradan 6 ay sonra yüzümün farklı bir bölgesinde yine çıktı aynı tedaviyi uyguladım ama o yara geçmedi..benim yasadıgım yerde incir agacı malisef yok bir bölgede bu tedaviyi almıştım..birinde iğleşirken diğerinde iğleşmeme sebebide tahminimce şu olabilir ilk yaptığımda ilkbahar ayıydı ağaçtaki süt belkide o an çok verimliydi.ikincisinde ise agustos sonuna doğru bir vakitti..birdahada tekrar deneme fırsatım olmadı..
DİL otu diye bir ot var kendi kendine büyüyor ve papatya gibi topragın üzerinde dogru yaprak yaprak bir ot. bu otu sedef yarama bir kez kullanmıştım.ve aradan onbeş gün sonra bir kez kullanmama ragmen yaranın İZİ BİLE kalmamaş..bu yaprağı ufalanana kadar sedefe sürmüştüm yaklaşık 15 dakika sedefe bu yapragı sürtmüştüm..ama yine sedef başka yerden çıktı.
VELHASIR GÜLŞAH uzun lafın kısası DERİ ÜZERİNDEN TEDAVİ BENCE TEDAVİ DEĞİL ..bunu bizzat 8 yıldır sedef hastası oldugum için ve bir çok şeyi deneyen biri olarak söylüyorum..sedef KARACİĞERDE bir arıza olması sebebi ile ortaya çıkan bir durum.(öyle biliyorumve manTıkende karaciğerle alakalı olma olasılıgı yüksek)
insanoglu gülüyorsa ağlıyorsa aşık oluyorsa üzülüyorsa hepsini yapan KARACİĞER SALGILARINA borçludur.ve karaciğerde bir problem oluştugundada SEDEF ve benzeri çeşit çeşit hastalık ortaya çıkıyor..
karaciğeri tamir etmek gerekir.enginar diye bir sebze var ben denemedim ama karaciğer dostu diyorlar ,arada bir pişirip yiyebilirsin..KAN ı temizleyici gıdalar duydugunda yiyebilirsin..
yukarıdaki bir sürü şeyi şunun için anlatıyorum..İLAÇ kullanma diyemem ama saçını başını döküyorsa başka çareler dene...ben 8 yıldır sedefim %70 lerden %5 lere kadar yaraları iğleştirdim ama dediğim gibi yenisi ortaya çıkmaya devam ediyor..
bir arkadaşın yeni bir formulunu deniyorum şimdilerde ama bunu sana şimdi anlatamam çünkü içinde çok güçlü bir kimyasal var..ilaç krem merhem değil tamamen yenerek kana karışan bir gıda takviyesi..hele içinde bir madde var karaciğerin anasını ağlatacak cinsten..günde bir çay kaşıgından fazla kesinlikle ama kesinlikle alınmayan bir ilaçve kesinlikle ama kesinlikle SİGARA KULLANIYORSAN bu ilacı aldıktan 7 -8 saat sonra sigara içebilirsin(zaten sigara içen birinin aslında sedeften kurtulma olasılıgı mantıkçada çok zayıfdır..demem o ki akciğeri bitiren lanet olasıca sigara karaciğere hiçmi zarar vermiyor)..sabah ezanından sonra AÇ KARNA (kahvatlıtan 3-4 saat önce) ALIYORSUN...VE nihayet bir süre sonra derideki sedefler sapsarı olup yok oluyor ..elbette ALLAH ın dilemesiyle .......zaten bu ilacı alırken önce şöyle diyorsun ALLAHIM BU İLACI HASTALIGIMA VESİLE KIL..SEN DİLEMESSEN BEN YİNE İĞLEŞMEM , ŞİFA VERECEK YALNIZ VE YALNIZ SENSİN...birde sabah namazınıda kılarsan daha makbul olur elbette.
bu güne kadar çooooookkk bitkisel ilaç duydum çookkkkk formül piyasa da ....ve adam gibi bir sonuç ortada yok ..benim kullandıgım ilaç ÇOK MÜKEMMEL falan diyemiyorum denemem lazım..ama tecrübelerim doğrultusunda OLABİLİR İYİLEŞTİREBİLİR kararına vardığım karışımlar içerisinde var..bi gün bu ralarda olursan buraya tedavinin durumunuda yazarım yaklaşık 60 gün sonra ...saygılarımla
ALLAH şifa versin ...