Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PTT den 2022 maaşını çekerken engelli kartı şart mı?

tekgoz123

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
11
İyi günler. Ben ilk maaşı bir ay önce aldım orada ki kiz engelli kartı olmadan bir daha alamazsin dedi bende çıkartmaya gittim fakat bu cuma çıkacak ben pazartesi parayı TC ile çekemez miyim nolur bilen yardım etsin

Git PTT ye ver kimliğini al maaşını maaşın sahibi sen isen değilsen maaşı alan kişiyle beraber git çek bide PTT kart iste birdahaki ay sıra bekleme bankamatik ten çek

Hayır, PTT maaşınızı çekerken yanınızda sadece Nüfus Cüzdanınızı ya da temin ettiyseniz yeni T.C. Kimlik Kartınızı görevliye teslim etmeniz yeterlidir, işlemden sonra size ödeme alındı makbuzu ile birlikte cüzdan/kimlik kartınız geri teslim edilecektir. Ayrıca, PTT kart ile ödemenizi PTTmatik yani PTT ATM'lerinden ve anlaşmalı ATM'lerden çekebilirsiniz. Diğer ay maaşınızı alacağınız zaman aynı zamanda PTT karta da başvurun, "ATM yani banka kartı istiyorum." diyin, yardımcı olacaklardır. PTT ATM'lerinden maaşınızı ücret ödemeden ve sıra beklemeden çekebilirsiniz, dilerseniz yine aynı kart ile, PTT ATM'sinin arızalanması ya da içerisinde para bulunmaması gibi durumlarda anlaşmalı banka ATM'lerinden (Ziraat, Denizbank, Akbank) 9,40 TL ila 10 TL arası çekim anında ücret ödeyerek maaşınızı sıra beklemeden 7 gün 24 saat çekebilirsiniz.

Mrb arkadaşlar ben engelli aylığı alıyorum e,devletten paranız hazır deniliyor 1990 doğumluyum 6 sında cekebiliyorum aylığı ATM kartı verdiler 5inden önce çekebilir miyim ATM'den yoksa aynimi olur çekiş tarihi ayliğin...

ben ptt de engelli sırası alıyorum

Cnmannem

Cuma veyahut cumartesi günü çekebiliyorsunuz diye biliyorum. 2 günde de deneyin ATM kartınızla PTTMatik'lerden.

Üst Alt