Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PTT Kart'a kredili mevduat hesabı açmak kaç günlük bir süreçte sonuçlanır?

forza3421

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar çok acil sorum olacak size ptt kart geldi bana burda duydum ki 250 tl kredili mevduat hesapı acılıyormus gittim postaneye açttrmak için baya ugrastım adam dedıkı 250 tl hesap açıldı dedi sonra baktım kullanılmıyor para yok ken para çekemıyorum

Musteri hizmetlerini aradım dedı size açıldı dedıyse kullanabılırsınz sonra bıda aradım baskası çıktı oda dedi ki cep telefonunuza ONAYLANDI diye msj gelcekmıs ama bu süreç ne kadar sürer acaba bunu bilen varmı ??

Ptt kart kredili mevduat..

ben 2022 maaşı alıyorum ptt kart geldi kredili mevduat hesabı actırmak için ptt 'ye gittim baya ugrastıktan sonra 250 tl avans hesabınız acıldı dedıler telefonada msj geldi onaylandı diye ama nakit çekemıyorum yani avans hesabını nasıl kullanıcam müsteri hizmetlerini aradım dedıler il veya ilçe ptt subesine gidin lütfen yardımcı olun

kredili mevduat hesabı açmak için ptt şubelerine gitmeden müşteri hizmetlerini arasak kredili mevduat hesabı açamazmıyız

hayır ptt ye gidip bi form dolduruyorsunuz kimlik ve kartı yanınızda götürüp açtırıp kapıdaki atm den hemen çekebiliyorsunuz 400 lira açtılar bana...

zor anlarda işe yarar bir işlemmiş bende yapacağım o çektiğimiz avansı faiz almadan bisonraki 3 aylık maaşdanmı alıyor ?

hayır kredi kartı gibi ödeme yapıyorsun bu ay çekip bi dahaki ay ödüorsun dendi bana hesap kesim tarihi dedim o ne der gibi baktı yüzüme tmm tmm ben anladım harcıycaz ödicez dimi deidm evet dedi güldüm çıktım :)

aynen kredi kartı gibi aylık ödeme gerekiyor her ayın 30 unda hesap kesiliyo 29 unda yatırıp 1 de çekebiliyosunuz yani:)

Bilginiz dahilindeyse faiz kısmınıda sölermisiniz...

benim ptt kartım var ben 2022 maaşımı bu kartla çekiyorum geçenlerde kredili mevduat hesabına başvurdum onay vermedi sizce neden olabilir?

Üst Alt