Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PTT kartımın şifresini 3 kez yanlış girdim, maaşımı alamadım. Ne yapabilirim?

Al Yazmalım

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2022 engelli maaşı ptt kartımın şifresini 3 defa yanlış girdim galiba maaşımı atmden alamadım.Bu durumda ne yapmam gerekiyor kartım bloke mi oldu yardımcı olur musunuz acilen

PTT Çağrı Merkezi olan 444 1 788 numarasını arayarak, PTT kart şifresi değiştime için talepte bulunabilirsiniz.

PTT kart şifresini unutmanız halinde, PTT kartınıza yeni şifre almanız gerekmektedir. Yeni şifre alma işlemleriniz için dört değişik yöntem kullanabilirsiniz.
1. PTT kart şifremi unuttum diyorsanız, PTT kartınızı ve kimlik belgenizi yanınıza alarak size en yakın PTT Merkez Müdürlüğüne gidebilirsiniz. Geçerli kimlik belgenizi ve PTT kartınızı verdikten sonra dilekçe yazarak PTT kartı yeni şifre alma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
2. PTT kart şifresi değiştirmek için bulunduğunuz yerde PTT Genel Müdürlüğü yoksa, PTTmatik noktalarından birine yada PTT şubelerine giderek PTT kart şifresi oluşturma işlemlerinizi yapabilirsiniz.
3. PTT Çağrı Merkezi olan 444 1 788 numarasını arayarak, PTT kart şifresi değiştime için talepte bulunabilirsiniz. Çağrı Merkezi ile iletişime geçtiğinizde önce güvenliğiniz için bir kontrolden geçeceksiniz. Sonrasında ise talep ettiğiniz PTT Bonus kredi kartı yeni şifresi, başvuruda verdiğiniz cep telefonunuza iletilecektir.
4. PTT kart şifresi nasıl sıfırlanır diye sorguladığınızda, işlemlerinizi SMS ile yapabileceğinizi bilmelisiniz. Başvuruda kullanılan cep telefonu numaranızdan göndereceğiniz mesajda sırasıyla, ''SIFRE'' boşluk ''istenilen dört rakamlı şifre'' boşluk ''kartın arkasında bulunan yedi rakamı'' yazarak 3290'a SMS göndermelisiniz. Mesajın yanıtında PTT kart yeni şifresi tarafınıza iletilecektir.

Al Yazmalım 3 kere yanlış girdiysen kartını geri vermez atme birşey olmaz. pazartesi ptt git kimliğnle maaş ını çek. 2 3 gün sonrada bulunduğun bölgedeki büyük postaneye git kartını al. alırkende ptt de yeni şifre oluşturursun.

Üst Alt