Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PTT ne kadar süre sonra çekilmeyen 2022 aylığını geri gönderir?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
9
acaba ne kadar sürede 2022 maaşı ptt den almasak geri gider? çünkü şu an bana lazım değil.....

Aslında bir sonraki döneme kadar alınabilmeli; buna mani bir düzenleme yok. Ama PTT'nin iç işleyişinde yazılımsal olarak "1 ayda teslim alınmayan ödemeler geri gönderilir" diye bir şey var sanırım. O yüzden SGK geri istemese de gönderiyorlar.

sağolun verdiğin bilgiler için bir sonraki döneme kadar kalmaz her halde en fazla 1 ay.

ptt kart

bana geçenlerde pttkart geldi maaşı artık bu kart la alıcakmışız :merak ettiğim konu maaş kaç ay çekmesek yada başka işler yapa bilirmiyiz mesela oraya para yatırıp başka bir kişinin hesabına gönderme,yada hesap no başka birine versek oda para göndere bilirmi

bülent bey ben maaşı ptt den alıyorum ama bir bankaya aktarmak istiyorum nasıl yapacam bana yardımcı olurmusunuz tşk ederim hemen cevap verirmisin

sgk parayı bi gönderse bi alabilsek kurtulsak bankadan.sonra ptt den parayı çekmesi çok kolay 1 ay bekletiyorlar :S offff evde bakım maaşı alanların işlemlerei maaşları neden bu kadar hızlı ve çabuk yapılıyor engellilerin işlemleri aylarca sürüyor maaşları 3 ayda alıyor engelliler insan değlmi :S

destiny07;

devlet sana hiç para vermeseydi dahamı iyiydi !! buldunuz birde beğenmiyorsunuz.öncelikle şükretmeyi öğrenin

Şevket;

2022 maaşı bankaya aktarılamıyo PTT deden almaya devam

şükürde bi yere kadar lütuf değil bu maaş hakk!!!

Osman, 2022 aylıkları, 2022 sayılı Kanun gereği hak sahiplerine bağlanan bir aylıktır. Bu hak sahiplerinin haklarını takip etmesi, sorumlu ve bilinçli bir vatandaş olmanın gereğidir zaten.
Ortada şukurlük vs bir mevzu yok. Burası bir hukuk devletidir. Ortada bir sorun var. Vaktinde ödenmesi gereken para gecikmiş. Elbette bu gecikmeyi vatandaş takip edecek ve takipçisi olacaktır! Çünkü bu aylık hakkını ona 2022 sayılı Kanun vermiş!

Üst Alt