Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PTT tarafından konutta yapılan maaş ödemelerinin gecikmesi..?

taruzmania

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

PTT tarafından eve gelip yapılan ödemeler ile ilgili bir sorum olacak. Doğum yılımın son hanesi 9 olup da ayın 9unda maaş ödemeye gelmeleri gerekirken ayın 18-20 sine kadar görevli gelip maaşımı teslim etmiyor. Çoğu zaman ailem ile birlikte PTT ye gidip kendim teslim almak zorunda kalıyorum, biz maaşı almaya gittiğimizde oradaki görevli neden geldiniz biz getirirdik vs. gibi azarlıyor bizi. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?

Teşekkürler

Arkadaşlar 2022 maaşını eve teslim alan var mı, aksatılıyor mu teslimi acaba?

konutta ödemeyi iptal ettir sosyal yardım kartı al. prösödür nasıl bilmitorum 144 ve ptt ile tlf aç görüş birçok kişi konutta teslimi iptal edip kart almak istiyor. ama ptt kart verimiyor sizinki eve getiriliyor olmaz deniliyor. bende iptal etmek istedim ama aynısı söylendi. bu konuya çözüm şart

Ptt Genel Müdürlüğüne dilekçe yazın. Dilekçenizde engelli olduğunuzu ve maaşınızı ptt'nin evde ödeme yoluyla aldığınızı ama ödemelerin 10-15 gün geciktiğini engelinizden dolayı ailenizle maaşınızı çekmek için ptt'ye gitmek zorunda bırakıldığınızı mağdur edilldiğinizi üstüne üstlük oradaki görevli tarafından niye geldiniz biz getirirdik şeklinde azarlandığınızı belirten bir dilekçe yazın. Dİlekçenizde ilgili ptt şubesi hangisiyse mutlaka belirtin.Mağduriyetinizin giderilmesini ve maaşınızın geciktirilmeden gününde ödenmesini belirtin.

Dilekçeyi aşağıdaki adrese gönderin.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi
Şehit Teğmen Kalmaz Cad. No:2 06101 Ulus / ANKARA

Bimer e, valiliğe, ptt müdürlüğüne, cumhurbaşkanına dilekçe yazın...

Üst Alt