Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PTTCELL engelliye ne kadar indirim yapıyor?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
121
böyle bir haber duydum eğer aylık 40 tl geliyorsa 30 tl 30 geliyorsa 20 tl oluyormuş raporu götürünce sizde duydunuz mu

Ucuz mezar bulsanız içine mi atlayacaksınız, çekmez o çekmez…

selda*

maddi durumum iyi değil bir gelirim yok babam bakıyor bana

@Ahmet T, işinizi görmesi önemli, maddi olanaksızlıklarda hepimiz benzer şekilde ilerledik …
GaribanÖğretmen

engelliler için tanınan hakları ben ve çevrem nasıl suistimal ediyormuşum o kısmı anlamadım bak…:rolleyes:

Tüm oporötorlerde geçerli olan sadece %25 ındirim var başka bir indirim yok ayrıca bu aralar ptt cell müşteri hizmetlerinde sıkıntı var 4446788 arıyorsun türktelekom acıyor, halbuki bu numara pttcel must hizmetleri ama telekom diyorki bize düşüyor aramanız bizde pttcel e hizmet veremiyoruz ,vermiyoruz

Ahmet T Kardeş, 2011'den bu yana PTTCELL kullanıyorum her yerden çekiyor hiç bir sıkıntı yok ve fiyatı uygun ben şu an 500 dk görüşme +internet 2500 mesaj hakkım var ''raporsuz 26 tl'' ödüyorum. muntada al ansar arkadaşın dediği gibi tek sorum müşteri hizmetleri o konuda muhatap merkez PTT'dir.

Müşteri Hizmetleri çağrı merkezi sıkıntısı düzelmiş 444 67 88 den direk bilgi alınabiliyor tarifeleri hakkinda

PTTCELL hattım var telefon hattın hızına yetişemiyor dediler yeni telefon almalısın bu eski dediler yeni telefon alsam mıykı diye düşünüyorum
mobil veri çok yavaş bir video 25 saniyede açılıyor

bizim burada kör noktalar varmış mobil veri çok yavaş kör noktalar da hız azalıyormuş

selda* Üslup yanlış. Engelli üslubuna bakın. Engelli engellinin hâlinden anlamazsa kim anlayacak?
Engellilerin çoğu işsiz ana baba parası bekliyor, çalışanlarda zor şartlar altında çalışıyorlar büyük bi kısmı engelini artırıcı işlerde çalışıyor yasa olmasına rağmen engelliler engellerini artırıcı işlerde çalışamaz yasası.

-Operatörler engelli indirimine pek sıcak bakmazlar. Zamanında Türk Telekom' dan indirimli tarife alacaktım engelliler için 40 dereden su getirdi yine de internet sitesinde yazan indirimi bana vermedi.

@RssCip, üslubumun yanlış olduğunu düşünmüyorum, kaldı ki engelli üslubu diye bir kavram yok. Herkesin üslubu kendisini bağlar.

Tabi ki bir engelli için kesintisiz iletişimin ne kadar gerekli olduğunun farkındayım, çekmeyecek bir hatta ya da efektif bir şekilde kullanılamayacak bir hatta neden sırf indirimli diye satın alalım ki...Konuyu açan kişi de maddi koşullar nedeni ile aldığından bahsetmiş, hepimiz zamanında bu yoldan geçtik dedim kendisine.

Profilinde Trabzon yazan bazı arkadaşlar sorun yaşamadığını söylemişler, olabilir geçen de Giresun'daydım turkcell harici tüm operatörler orada sorunluydu mesela. Sabancı'ya veya bir yahudiye ait olduğu iddia edilen güzel bir söz var: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim..." Ben hep o şekilde bakarım hayata. (dediğim gibi maddi zorluk başka bir olay)

Tabi bende anamın karnından doğduğum gibi hoop diye bir iş sahibi olmadım. Bu raddeye gelebilmek için çok çalıştım, çok çabaladım ve çok emek verdim. Hiç bir kurumdan, hiç bir siyasi partiden engelim nedeni ile ne bir burs, ne bir yardım ne de destek almış değilim. Yukarıda bir arkadaş da engellilere sağlanan hakları suistimal ettiğim iddiasında bulunmuştu. Neyi suistimal ettiğim konusunda kendisine sormama rağmen bir cevap da alabilmiş değilim ya neyse...

Çabalayan, emek veren veya maddi zorluklar yüzünden başkalarına bağımlı olduklarından belli koşulları sağlayamayan engelli kardeş veya büyüklerime asla sözüm yok, olamaz da zaten.

Ancak bu sitede öyle olaylara şahit oldum ve gördüm ki.
-Hiç görmediği ninesi, dedesi veyahut bir yakını üzerinden ötvsiz araç alanlar mı dersiniz,
-Evi, arabası olup da, maddi yönden hiç sıkıntısı olmamasına rağmen devletten pandemi maddi desteğini alanlar mı dersiniz,
-Emekli olup, özelde çalışan (maaşını elden alan) evinde muhtelif akrabalarını da adresine kaydettirip engelli maaşı alanlar mı dersiniz.

Şimdi söyleyin bakalım, kimmiş o suistimalciler...

Bedava mezar bulsanız içine girecek misiniz? demek nasıl bir cümledir. Arkadaşımız bilgi almak için yazmış buraya Gayet normal şekilde bence kırıcı bir cümleydi

emre1611, maşallah o arkadaşın haricinde de herkes kırılmış, ne kadar da kırılgan mizacınız var öyle...

selda* Bir mesaj görüyorsunuz, konuyu açan kişinin maddi sıkıntıları var ve kendisine "hukuken tanınmış" haklardan birinden yararlanmak istiyor. Aynı şeyi bana da teklif etmişti sosyal yardımlaşma, ihtiyacım olmadığı ve halihazırda faturalı bir hat kullandığım için istemedim.

Mizaçtan bahsediyorsunuz, zor durumda olduğunu beyan eden birine yardımcı olabilmek için yorum yapmaya geldim ve yazdığınız mesaj;
"Ucuz mezar bulsanız içine mi atlayacaksınız, çekmez o çekmez…"

Siz olsanız ne düşünürdünüz? Yukarıdaki cümle ekmek yoksa pasta ye demekten farksız bir cümle farkında mısınız?

bende turkcell kullanıyom %25 ındırımlı harıka cekıyo sadce 32 tl odıyom faturalı ama :(

GaribanÖğretmen, öncelikle ilk mesajda maddi zorluktan bahsedilmiyordu, eğer yazılmış olsaydı böyle bir cevap vermezdim.
kaldı ki beni engelli haklarını suistimal eden kişi olarak yansıttınız ve halen nasıl bu kanıya vardığınıza dair net bir cevap sizden alabilmiş değilim.

Açıklamalarımla Kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum. bu mesajlaşmanın maddi zorluk ekseninde devam ediyor olması benzer sorunu yaşayan arkadaşları inciteceğinden, bundan sonrasında herhangi bir açıklama yapmayacağım.

selda* bu ithamı hak eden birisi değil. Yanlış üslup doğrunun katilidir haricinde ne derseniz de fazla olur haksız olur.

Tanıyan bilir ki üslubun da yanlışlığı yok, sadece değişik! Orada bir tatlı sitem var. Kendinizi kullandırtmayın. Ucuz etin yahnisi kokar dememiş de o alındığınız sözü demiş... E o da ben gibi damarı tutunca sivri oluyor. :)

Ama engelli haklarını suistimal ediyor iftira olur...

Hasılı engeli bu kadar merkeze almayın diyaloglarınızda. Sizi yorar... Asıla odağınızı kaçırır, vakit kaybettirir...

Arkadaşlar çok kullanır yanımda "reis sakata gelmeyelim, sen anlarsın bu mevzudan" betimlemesini. Ne yapam şimdi? Kafa göz dalam mı benim kopile? Daldık mevzu değil de, bir de çıkışı var! :D

Klavyetor bu sitede insanlar bilgi alış verişinde bulunurlar. Bilgi arayan birine ön yargılı bir şekilde cevap vermek hoş olmamış '' boş mezar bulsanız icine mi dusceksiniz'' cevabı gerçekten biraz incitincitici bir cevap olmuş. bu cevapla karşısındaki insanı bedavaci, çıkarcı, fırsatçı gibi bir duruma sokmuş. Bunun yerine ''ucuz etin yahnisi acı olur'' bu nedenle tavsiye etmem şeklinde cevap dönülse idi daha hoş olurdu.

b30 geliyorsa 20 tl oluyormuş raporu götürünce sizde duydunuz mu

tüm operatörlerde mevcut tarifeniz üzerinden direkt %25 indirim alabiliyorsunuz.(Pttcell kullanıyorum indirimi aldım.)

Ek olarak Türk telekom mobil hatta engelli yakını 1 kişiyide aynı haktan yararlandırabiliyorsunuz.(E-devletten aile kayıt örneği isteniyor 1. derece akrabalar kendi üzerine olan hat ile faydalanabiliyor.)

Türksat kablonet mevcut tarifeniz üzerinden %25 indirim sağlıyor.

ptt ve bim hatları kendi altyapıları olmadığı için türk telekom altyapısını kullanırlar. yani bu hatlar özünde türk telekomdur ve türk telekomun çektiği her yerde çeker.

mobil veri düzeldi saniyeler içinde açılıyor videolar

Üst Alt