Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PTTCELL'den bomba tarifeler 14'lük, 24'lük, 44'lük (sınırsız internet dahil)

cockpit

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
14 tl ye faturalı pttcelllilerle 3500 dk +hy200 dk +250 sms +250 mb sınırsız (dan sonra 128 kpbs ) pttcell 24 tl ye faturalı pttcellilerle 3500dk+hy500dk+250sms +250mb sınırsız (dan sonra 128kpbs) pttcell
44 tlye faturalı pttcellilerle 3500 dk + 1500 dk + 250 sms +1gb sınırsız (dan sonra 128kpbs) pttcell kampanya: Hattınızı pttcell e taşıdığınız da 3 ay boyunca, her ay hattınıza 200dk hediye edilecektir. ----------->>>buraya dikkat!!!! Taahhüt yok
+ 9tl ye hy2000 sms
+10tl ye 1gb sınırsız( dan sonra 128 kpbs)

kaç kişi ptt celli şu an olan fazla değildir tahminim heryönede 200 dakka zaten biter şu an turkcelin engellilere destek hattında 20 liraya 1500 dakka turkcellilerle 500 dakka yer yöne 10 mb internet bunun yanında sms almak istersen 10.000 turkcellilerle 1000 heryöne 10 lira toplamda 30 lira sırf konuşmak istersen 20 lira

Türkcell'de 1GB sınırsız internet 25.TL Akk bitince 96kpbs. :p 24.tl'e PTTcell'de grupiçi 3500 DK HY 500DK HY250 SMS VE 250 MB sınırsız internet Akk bitince 128kpbs. hepsi 24.TL:) Elveda Türkcell..

PTTCELL Kimin alt yapısı ? Kendısımi?

Altyapısı Avea tarafından sunulmaktadır. Avea nerede çalişiyorsa PTTcell'de çalişiyor.

cockpit;

o zaman bızım hastanede cekmez. sıçanzi:)

avealıyım heryöne 500 dk 2000 sms 2 gb sınırsız internet 20 tl idi.şimdi 27.5 tl diğer operatörlere göre çok iyi.

bilgeadam;

Destekcell bende kullanmaktayım, ancak 10mb internet bedava değil. 20 tl içerisinde sadece her yöne 500 ve 1500 turkcelliler içerisi mevcut. internet için 100 mb 9 tl ayrıca edinebiliyorsunuz.

mb21 sizin kullandığınız böyle bir tarife avea da yok nerden kullanıyorsunuz bu tarifeyi avea da 400 dkk heryöne avea lılarla sınırsız tarifesi 20 tl var başka internetli tarife yok nerden buldunuz yanılmayın diye söyledim

eski tarifelerde degişik secenekler var ben avea 500 dk her yöne 1000 sms 1 gb 23 tl 2- 3 senedir kulanıyorum genç tarife diye almıştım

bu engelli tarifesi değil değil mi yoksa başka bir tarifeden bahsediyorsunuz bende o tarifeye geçmek isterim internet ve sms i olAAN terifeye sadece konuşma tarifesi olan tarife iyi değil avea ya nasıl söylesek acaba düzenlense tarife

1 yıl önce taahhütlü olarak yeni nesil 500 tarifesine geçtim.nokia 5800 telimide modem olarak kullanıyorum. wifi ve bluetoth üzerinden bilgisayara bağlayıp kullanıyorum.avea+nokia=internet

engeli tarifesi diye bir şey kalmadı paket tarifeler daha uygun malesef

hangi tarifeye geçelim ben avea heryöne 400 dk avealarla sınırsız 22 tl geliyor ne mesaj ne internet var mesaj internet ve heryöne geniş bir tarife hangisini tavsiye edersiniz geçelim ona iki tane hattım var taşıyayım onları

Avea ise at çöpe benim yaşadığım kasabada aveanın bir vericisi var inan türkcell in iki katı büyüklüğünde ama gel gelelim çekim gücüne ve internet hızına evin oturma odasında çekmiyor türkcell den başkası yalan,artı birde bir arkadaşın yaşadığı olayı anlatayım arazide tarla sularken arkadaşınki aveadan internete giremiyor diğer türkcelli olan ise hem internete giriyor hemde müzik indiriyor.onun için en iyi olan tabi biraz pahalı olur mercedes ile renault fiyatı aynımı kalite her zaman pahalı olur.

Zengin, Geliri Olan Vatandaş = Türkcell
Fakir, Geliri Yok denecek kadar az olan vatandaş =Avea
Orta ,Geliri Olan Vatandaş= Vodafone

Türkiyede Gerçek Olan bu :)

avea nın internet ve mesaj içinde tarifesi 38 tl den başlıyor normal tarife ben 23 lük yada 27 lik internet ve mesaj olan bir tarifesi görmedim hemen geçecektim yoksa avea nın sadece konuşma paketi kullanmaya devam şimdilik bakalım hangisi iyi olursa ona geçeriz

memolikk;

belki yeni aboneye kapalı olabilir bilniyorum ama benim şuan kullandığım tarife hepsi içinde 23 tl. her yöne 500 dk + 1000 sms + 1 gb internet + 30 tl ve üzeri yüklemeye mobil öğrencilerle 1000 dk. hiçbir operatördede bunun üzerine tarife yok şuan hepsini araştırdım.

En mantıklısı bimcell heryöne 500 dk heryöne 1000 sms ve 500 mb internet 19 tl

spot-4.png

arkadaşlar kusura bakmayında pttcellilerle 3500 dk diğer operatörlerle 1500 dk 44 tl Piyasada pttcell mi var ki o kadar dakika vermiş burada para eden şey diğer operatör ve internet gerisi boş

serkanmalkoc;

zaten kimse pttcell olmadığı için bol keseden vermişler. kısaca ticari kurnazlık yapmışlar. 3500 dk bedava vermiş gibi görünüyor ama aslında hiçbişey vermiyor.

cockpit;

heeee enniyisi buymuş...ney cell bunun adı kardeş...yani cell'inin adı ney...gugıl'a mı soralım...

CASTABELA+ :p sen tüccar çocuğusun babanın mersedesi var yalısı var buraya gelip türkiyenin en ucuz operatöre laf atmak sana yakışmıyor.

ben geçtim arkadaşlar 14 lük tarife vergisi şu bu 15,88 tl...bana lazım olan sınırsız internetti ayrıca bayramda özel günde vs..yollamak için 250 sms de süper fazlasına gerek yok ve 200 dk işimi çok rahat görüyır :D

CASTABELA+ :p sen tüccar çocuğusun babanın mersedesi var yalısı var buraya gelip türkiyenin en ucuz operatöre laf atmak sana yakışmıyor.
ESTAGFURULLAH TÜCCAR ÇOCUGU OLSA OLSA SİZSİNİZDİR.....gARİBAN GARİBAN UYGUN BİŞEYLER ARIYORUZ AMA CELL'İN İN ADINI TİPİNİ BİLEMEDİM...:confused:

Üst Alt