Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PTT'den emekli aylığı alanlar promosyonu PTT'den mi alacaklar?
Geçilir neden geçilmesin malulen de olsa bu bir emekli maaşıdır ve promosyon kapsamında diğer emekli maaşları ile aynı şartlarda ödeme yapılmaktadır.
Süresi halen devam eden bir taahhüt yoksa istenen bankaya geçilebilir.
Ufukalp
Ufuk abi bana yardımcı olur musun.Allah izin verirse bu ay dilekçemi vericem.benim önümüzdeki kurban bayramı ikramiyesinden faydalanmam mümkün mü.
Arkadaşlar benim abim de ssk emeklisi malulen emekli oldu..ama kendi tekerlekli sandelyede olduğu içinde gidip soramıyo da ptt ye..ama onun dediğine göre promosyon parası almamış hiç..ne yapması lazım.ptt yi arıyom korona diye de bi türlü iletişime geçemedim de kimseyle.ektradan bi taahhüt mü imzalaması gerekiyo..bu konuda bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim
34şaşkın66
Emeklilik başvurunuzu Haziran ayı içerisinde yaparsanız 1 Temmuz itibariyle emekli sayılırsınız ve maaşınız işlemeye başlar. Kurban Bayramı 31 Temmuzda. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı gibi erken ödeme gibi bir durum olmazsa ikramiye alacaksınız. TEKYÜREKLER
Pandemiden dolayı şahsen taahhüt imzalamaya gerek olmadan aksi başvuru olmadığı sürece promosyon taahhütleri yenilenip paralar hesaba yattı.
Belki abinizin bir önceki aldığı promosyonun üzerinden 3 yıl geçmemiş olabilir.