Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PTT'den kredi kullanan var mı?

jackal75

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
1
Normal bankalardan kredi alamıyorum PTT ye maaşımı taşısam danışmanlık firmaları kredi kullandırabiliriz diyor bu şekilde kullanan var mı içinizde ne kadar güvenilebilir

Kkb puanın (skorun düşükse kullanamazsın) - yüksek olsa diğer bankalar da verir

Benim riskli gördüğüme kredi vermediğime sen niye veeresin ? Sonuçta bankalar da bu mantıkta

Tabi bu benim görüşüm fikrim yine de sizin kararınız yönlendirme yapmak istemem

aracı vasıtasıyla ptt den daha kolay kredi çıkartabiliyorlar,tabi maaşınızı pttden almanız lazım.benim bu işlere bakan emlakçı arkadaşım vardı bir ara, bana dedigine göre kişinin skoru düşükse veya başka bankalarla sorunu varsa bile kredi çıkma ihtimali var demişti.tabiki bu işi yapan insanlar sizden yüksek komisyon alıyorlar, ve yasal olmayan bir olay sonuçta dolandırılmakta var bu işin içinde,size tavsiyem çok dikkat edin.imza attıgınız belgeleri iyice okuyun,münkünse aracı olmadan direk bankalardan tanıdık bulup öyle kredi kullanın..

Üst Alt