Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PTT'nin vermiş olduğu PTT kart ile avans çekebilir miyiz?
alla alla çok ilgin başka başlıkta kredi bile çekebildiğini yazan sen bugun bişeye yaramıyor malesef diye veryon coşkuyu üstelik sen öle dedin diye bi sürü kişi uğraştı.... ve üstelik yalnış bilgilendiriyorsun.... avans çekebilir... şimdi ptt merkeze gidip ek hesap açabilirmiyim diyorsunuz 5 dakika sonra hesap açılıyor nakit çekebiliyorsunuz avans...
erdal bey bu bahsettiğiniz nasıl birşey yani şimdi ptt den engelli maaşı alan cüzi bir rakam atıyorum 200 TL gibi bir avans çekebilirmi?
FelaqeTcocuq;
arkadaşım erdal beyin de dediği gibi bir başka başlıktada hatta o başlığı açan sen baya bir iddalıydın kredi çekiminde ve sen kendinin o krediyi aldığın konusunda baya bir ısrra etmiştin ve bir çok engelli arkadaşımız kardeşimiz de acaba bende alabilirmiyim diye uğraşmışlardı seninn amacın ne arkadaşım umut tacirliğimi veya zevkmi alıyosun ihtiyaç sahibi kişileri heveslendirmek sana zevkmi veriyor şimdide bir halta yaramıyor diyosun ne iş anlayalımm
avans çekebilme olayı güzel .
daha önce ben denemiştim kredi çekmeyi bankadan yapı kredi bankası 2022 maaşımla ihtiyaç kredisi çekebileceğimi söylemişti
güzel düşünüyorsunuzda vermiyorlar ben araştırdım Denizbanklada görüştüm kredi başvurusunda bulundum onaylanmadı bu gün PTT banklada görüştüm kredi kesinlikle vermiyorlar Fİnansbanklada görüştüm aynı şekilde Garantide aynı cevabı veriyor... neden diyeceksiniz açıklayayım 3 aylık olarak alındığından dolayı aylık maaş bordrosu olmalı ve tabi alınan miktar birde sanıyorum ki bunu kesin bir maaş olarak görmüyorlar SGK tarafından ödensede yalnız üzüldüğüm bir durum var paylaşayım burada YANLIŞ BİLGİLERİ DOĞRU BİLGİ VERİ PAYLAŞIMI GİBİ YAPAN ÜYELER VAR. bunlar yanlış davranışlar teyit edilmemiş verileri paylaşıp yanıltıcı olunmamalı burası sonuçta bir forum sitesi ve insanların bir çoğu buradan öğrendikleri bilgiler üzerine belkide kısıtlı koşullarını zorlayarak bir netice almak istiyorlar.
ptt karta ek hesap açtırmak istiyroum diyorsunuz merkezlerine gidip bana 400 tl ek hesap limiti açtılar kartınız kimliğiniz birde kalemle gidip form doldurtuyorlar kimlik fotokopinizi alıyorlar... sonrasında limitinizi kartta işliyolar anında hemen kapıda ptt matikten hemen çekebiliyorsunuz... benim kartımda 400 tl limit açtılar...
arkadaşa gelince kredi çektim yazmıştı şimdide bi halta yaramıyor yazmış.... 2022 maaşına kesinlikle kredi vermiyorlar... sebebi ne 3 aylık oluşu nede başka bişey onu gelir gösterip kredi çekseniz dahi ödemediniz diyelim 2022 maaşını haczatme şansı yok o yuzden kredi vermiyor ama ptt ler ek hesap açıyor ufakta olsa.... sonuç itibarıyla nakit avans veriyor lakin...
Arkadaşın önce kredi aldım deyip sonra bi halta yaramıyor demesi çok tuhaf...
arkadaşların belirttiği gibi nakit avansı hemen açarlar sorun olmaz kredi vermemelerinin iki sebebi var birincisi alınan para çok az ikinci 2022 maaş değil sosyal yardım kabul ediliyor olayın icra konulamamasıyla ilgisi yok öyle olsaydı emeklilerede kredi verilmezdi
selam evet engelli maaşı yani 2022 maaş alanlara maaş avansı veriliyor ama banka icrası olmayacak kişinin okur yazarlılığı imzası ilkokul mezunu olması şartmış kısaca evinizde akli dengesi yerinde olmayan hastanız varsa boşa gitmeyin 250 tl ye kadar avans veriyor onuda kırk takla atarak veriyor zaten maaş geldinde anında kesiyor böyle bir ülke işde türkiye ilkokul mezınlarını kale almazlardı şimdi yazık
olsun oda iği en azından o anlık bir ihtiyacı olan arkadaşımız gidip o avansı alarak bi yarasına merhem yapar eşten dostan koludan komsudan borç aramak yerine tabiri caizsse kasaba minnet edene kadar keser kendi etini yer borç yiyen kendi kesesinden yer
evet haklısın ama bir iş yapıyorlarsa adam gibi yapsalar ona var sana yok demiyecekler altı üstü 250 tl milyarlar verecek sanki birde onay vermnedi diyip insanlarınan alay etmesinler ya kople verecek yada kimseye vermeyecek temelli insanlarınan oynuyorlar