Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pulmoner emboli hastalığı için % kaç rapor verilir?

OMRFRKZOLAN

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Pulmoer emboli hastalığım sebebiyle ömür boyu coumadın kullanıyorum.acaba engellik oranım kaçtır?

Gyzj13.png

OMRFRKZOLAN sorunuzun cevabı bu listede olabilir ama, durumunuz hangisine uyuyor bilmediğim için tam olarak xx oran diyemiyorum.

Arkadaşlar benzer rahatsızlığa sahip olan var mı, oranı % kaç acaba?

Pulmoer emboli geçirdim,kalıtsal herediter trombofili teşhisi konuldu yüzde kaç oranda engelli raporu alabilirim? engelli oranım kaçtır.iyi günler dilerim.yardımınız için şimdiden teşekkürlerimi borç bilirim

Selamün aleyküm 2015 ve 2020 yıllarında çalıştığım iş yerinde akciğer embolisi geçirdim 3 ay 6000 oskopar ve 2 ay hubor diye kan sulandirici nitelikli iğne vurduktan sonra warfmadin 5mg günde iki kez kullanmaya başladım doktorum bu hastalıktan heyet sıfır puan verir diyor hiç bir bilgim yok konu hakkında bana açıklayıcı ve güncel yardımcı olabilecek biri varmı şimdiden teşekkür ederim ALLAH razı olsun

Merhabalar 32 yaşındayım 182 boy ve 132 kg yım 2015 ve 2020 yıllarında 2 kez akciğer embolisi geçirdim çıkan biokimya tahlilinde 3 heterozigot yazıyor doktorum sürekli olarak kan sulandırıcı kullandırıyor ve 08.12.2021 tarihli ortopedi röntgen sonucunda sol kol dirsekte kas çekmesi sorunu baş gösterdi 14.12.2021 tarihli iç hastalıkları dahiliye tahlillerde hba1c yüksek çıktı ve dengelemek için matofin isimli bir ilaç verdi tansiyonum yüksek çıktı onun içinde bir ilaç verdi kolestrol de biraz yüksek çıktı bunların 15 gün kontrol edilip yazılması ve 15 gün sonra yanıma gel kontrol edecez dedi şimdi bu olaylar neticesinde benim engelli raporu alma ihtimalim varmıdır vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler saygilar

Kısmen, bir ihtimal var,
"Hba1c" Yüksek olması doğal,
Kilonuz çok fazla,yaşınız genc,ileriye doğru diyabet kapıda,

İyiliğiniz için diyorum,yoksa seni ne ilgilendiriyor diyebilirsiniz,
Kontrollü bir şekilde kilodan kurtulun..

"heterozigot"
Gen ile ilgili,çok fazla detaya girmeyeceğim,emboli veya fibrozal bozukluklar bu gen ile ilgili .
Takip eden hekim sağlık lı karar verecektir ....
KeremK61

Portal ven trombozu geçirdim 2 defa hederiter trombolifi tanısında hayati tehdit eden trombozdan %60 aldım 2 hafta önce Muğla eğitim ve araştırma hastanesi den
OMRFRKZOLAN
Ben hatati tehdit eden trombozdan %60 aldım

Selamünaleyküm akciger embolisi gecirdim birdefa tanısı :tronbofili faktor bes heterizigot mthfr c677t heterozigot engel puanim ne cikar bilen varmı

Üst Alt