Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Püskevit Muhteşem Remix:D:D

asi93

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0

:D:D:D:D:D

püskevit,biskevit,püsküvü gibi daha değişik şekilerde adlandırılır bizim osmaniyede bahçeli yöresinin agzıyla konusmuş ki bu da gayet doğal ama millete malzeme lazım osmanıyelı oldugum halde babamın görevı dolaysıyla başka yerde ikamet edıyorduk yazları köye gıderdik orda köy çocukları bize büsgevit cocugu derlerdi o yüzden bahçelinin püskevit demesı şaşırtmadı beni

evet yöresel konuşmuş güzelde olmuş bence :)

ilahi asi cok güldürdün beni nereden buldun bu vidioyu :)=)

kardeşim açtı yaa:) güzel yapmışlar:)

Milli gelir kişi başına 20.000 $ olan memlekette cocuk neden pisküvit istesin, ben olsam baba, benim neden bilgisayarım ,cep telefonum, playstationum yok derdim :)

Püsküğüt ve büsküğü de denir bizim buralarda..:) Bisküvi diyenlere de asortik deriz biz..:D Çok hoşuma gitti Devlet Bahçeli'nin Püskevit demesi şirin geldi bana..:)

Evinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar.Karşınızda BEŞİKTAŞLI futbolcuların elinde kupalar,birbirleriyle fotoğraf çekiniyorlar, birbirleriyle eğleniyor, şakalaşıyorlar.O Fenevli çocuk aklından geçiriyor 'benim de bir kupam olsa, bende Türkiye Kupasını alsam..' diyor. 'Azize bana niye almıyorsun?' diyor.
'bizde niye yok!!!' diyor..:))

püskevitin avatar versiyonuda çok güzel

ahahaha:D:D ablam bu da güzelmiş:D süper yapmışlar:D

yürüyünn bakkala:D

dalga geçmek için insanlar eline fırsat geçmesin işte :)

bide emrah versiyonu var o daha da komik:)

Üst Alt