Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Quad'lar için otomobil önerisi yapabilir misiniz?

Cloud.

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar selam
ötv den faydalanıp otomobil almak istiyorum. Boyum 1.92 olduğu için ufak arabalara sığmıyorum ve rahat edemiyorum. Akülü aracımın ve benim ihtiyacım olan demirbaşların rahat rahat bagaja sığacağı bir araç istiyoruz.

Bütçe: ötv çıktığında 30-40 bin arası
Otomatik ve dizel
bagaj hacmi yüzünden statıon vagon tercihimiz var. Akülü arabam ımc 103 tam katlanmasa da kısmen katlanabiliyor. Manuel sandalyemde var. Bunları sığması lazım:)

Biz fordb-max , Chavrolet cruse, citroen picasso, peugot 2008, üstünde durduk ama arabadan pek anlamıyoruz açıkçası.
Not: Arabayı ablacığım kullanacağı için kendisi pek kaba saba doblo türü şeyler istemiyor. Alırsan ben kullanmam diyor:)
marka ne olursa olsun araca transfer için ön koltuğun manuel olarak dışarı çıktığı bir mobilizasyonda yaptırmayı düşünüyoruz. Bu konuda da fikirleriniz neler merak edeyorum

Herkese sevgiler saygılar:)

Renault Megane Sportourer, Citroen Grand Picasso, Passat Variant, Volkswagen Touran, Ford C-Max, Peugeot 5008, Volvo V50,V60, Skoda Roomster ve Kia Cee'd Sportwagen
Bu araçların hepsinin küçük motorlu dizel otomatik versiyonları mevcut ve SW tipi araçlar. Katlanan akülüler rahat sığar.

Bu önerilerin çoğu ÖTV çıkınca benim bütçeyi aşıyor diye hatırlıyorum yinede teşekkürler
Yok mu başka önerisi olan arkadaşlar :)

Üst Alt