Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Quickie groove jant nerede bulabilirim?

kaankocer

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhabalar aranıza yeni üye oldum arkadaşlar ismim kaan 29 yaşında izmire ikamet ediyorum.. şöyle bir sorunum var quickie groove akülü aracını kullanıyorum arka jantlar bildiğiniz gibi ikiye ayrılıyor dün lastik değiştirirken arka tarafta kalan yeri kırıldı izmirde hiçbiryerde bulamadım bulduklarımızında vidaların girdiği yerleri denk gelmedi nereden bulabilirim bir bilgi verirseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

@kaankocer; Arkadaşım Senin İçin Araştırdım. Buradaki İlgili İle Konuştum. Bize Whatsapp tan Fotoğraflarını ve Ölçülerini Atsın. Biz Bii Tedarikçilerimize Soralım Dediler. Hayırlı Günler :)

kardeşim iç çember kırıldı dış tarafı.. sağlamda iç tarafındaki çember kırıldı bi arayım

lastik ölçüsü 12 1/2*2 1/4 bu ölçülerdemi

görüşmüştüm ankarada ama bana farklı jant atıyor bana sadece ya orjinal jantı lazım yada kırılan çemberi

Üst Alt