Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Radar cezası hakkında bilgisi olan ve yaşayan varsa cevap yazsın lütfen?

gönülyarası

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
3
Radara girildikten kaç gün sonra eve postalanıyor,ve netten bakıldığında gözükmüyor sonradan eve geliyor nette halen gözükmüyor deniliyor nereden takip edebilirim netten ?
E-Devlet sisteminden takip etsem gözükürmü ? yoksa motorlu taşıtlar vergi sorgulama kısmında ceza borcunuz yoktur yazıyor oradan bakılsa doğrudumudur nasıl öğrenebilirim ?
Son soru 110 km gidilmesi gereken yerde 180 km hızla girdim cezam ne olur nasıl hesaplanıyor bu oran :)

PTT yoluyla tebliğ edildiği tarihten itibaren 15 gün içinde ödersen %20 indirimli olur.Durdurupta ceza yazdılarsa yazdıkları andan itibaren başlıyor.
343,00 TL (Peşin 257,25 TL miş

70 km sınır olan yerde 98 ile yakalandım.343 tl. 15 gün içinde yatırırsan 257 tl.

bensalih1131;

Hocam başlığı okuduysan bilgisi olan ve yaşayan varsa yazsın lütfen demiştim,netten bulduğun yazıyı bende biliyorum.Ne kadar sürede elime geçer ceza ? Hız sınırının kaç kat üstüne çıkmışım o nasıl hesaplanıyor 110 km hızla gidilecek yerde 180 km ile girdim radara kaç katı oluyor bu ? nasıl hesaplanıyor ve kaç kat ceza olarak geliyor ??? biliyorsan bunları cevapla lütfen yoksa yazdığınız yazıyı bende okudum ve biliyorum...!

F.C.Ü;

kaç günde geldi ceza eline ? fiyat sabitmi ozaman katlamıyor mu ki ? :rolleyes:

Üst Alt