Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Radius kemiği kırılması sonrası sağ bileğimi kullanamıyorum. Oran ne verilir?

niko1976

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
RADİUS KIRIĞI KKELEBEKK hanım kaza sonucu sağ el bileği yerinden çıkması radius kemiği kırılması oluştu sağ el bileğim ne yukarı ne aşağı ne sağa ne sola hareket etmiyor 3 defa fizik tedaviye gittim sonuç gine sıfır hareket yok bu el bileği için ne kadar özür oranı çıkar bildiklerinizi paylaşırmısınız VEYA BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR DAN YARDIM BEKLİYORUM

niko1976
[FONT=sans-serif]eklem hareket açıklığı modeline göre oran verilir. [/FONT][FONT=sans-serif]hareket kısıtlılığı açılarını ölçüp ona karşılık gelen oranı bulurlar ve [/FONT][FONT=sans-serif]tüm vücut fonksiyon kaybına çevirirler.

Radius kemiği ile ilgili sorunlarda tablo 2.9'dan oran veriliyor.

[/FONT]
0EaovL.png

Merhaba trafik kazasında 3. Şahıs idim sag kol radius kemiği kırıldı tornaciyim isim ağır yük kaldırmadan dolayı zorlanıyorum kolumu acipbkapatmada zorlanıyorum biraz heyet oranı ne çıkar acaba

En az 2.9 dan mi başlıyor yoksa en fazlasını budur tesekkurler

Radius başı kırığı için verilecek oran nedir?

Arkadaşlar merhaba böyle bi açıklama yazılmış %44 engel oranına sahip bi raporu var arkadaşımın: ]

Ankara’ya gönderdik raporu vergi indirimi için sizce oran düşürülürmü balthzard formülüne baktık ama çözemedik bilen duyan yardımcı olabilirmi

Son düzenleme:
Tek rahatsızlık olduğunu için balthazart hesaplaması yapılmaz %44 olarak onaylanır.

Akman1981

Kardeşim bu konu hakkında net bilgin var dimi ankaradan haber bekliyoruz araştırıyorum net bi bilgi bulamadım

İnşallah Ankara’ya gönderdik bekliyoruz site olarak tek bir site var büyük mükelleflerin o da sorun şu herhalde ordan da göremiyorum bekliyoruz oyle

fasfor Merhaba. Radius Başı Kırığı için mi %44 oran verildi? Arkadaşın başka rahatsızlığı (ortopedik) var mı?

Radius alt uç kırığım var % 9 oran verildi bana

lucky 1 Merhaba. Radius kırığı dirsek tarafında mı? Bilek tarafında mı? Kırıktan dolayı güç kaybı ve hareket kısıtlılığı var mı? Bu oranı yakın zamanda mı aldınız? fasfor arkadaşımız Radius başı kırığı için %44 oran verildiğini söylüyor. Bu oran biraz yüksek sanırım.

Merhaba, benim de radius uc kemigi kırığim var .arkadaşiniz nerden aldi raporu ve kirılali ne kadar olmuştu. Teşekkur ederim

Üst Alt