Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rahatsız ayak sendorumu ile engelli raporu alabilir miyim?

mumu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben bu siteyi yeni buldum ve gerçekten çok teşekkür ederim çok faydalı oldu.sizden bir konuda yardım rica edebilirmiyim

benim 12 yaşından bu güne kadar rahatsız ayak sendorumum var ve eğitim hayatım bu yüzden yarım kaldı.en fazla 20 dakika oturabiliyorum sürekli geziniyorum ve 31 mayıs 2020 de uykusuzluktan düştüm femur kemiği kırıldı 3 vida takıldı kötü durumdayım engelli raporu alabilirmiyim.ne olur yardım edin

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ancak mevcut şartlar altında bu sorunuza bir cevap verebilmek oldukça zor gibi. Bence bunun en net cevabını heyet verir. 182 den engelli sağlık kurulu randevusu oluşturun muayene olup heyete girin. Sonucunda belli olur. Heyete girmeden bir tahminde bulunulup alır/alamazsın demek zor olmakla birlikte, belki yardımcı olan bir arkadaş çıkabilir.

Rahatsız ayak dediğiniz, huzursuz bacak sendromu mu? Ben %10 aldım...Ancak bu öyle bir hastalık değil, uykuyu kaçıran, gece uyutmayan bir hastalık. Genelde 5 sonrası nüksediyor... teşhis kondu mu, şüpheleniyor musunuz?

Üst Alt