Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rahatsızlığın % oranını doktorun vicdanı mı belirliyor?!

çirkin1

Aktif Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
233
ya arkadaşlar şimdi rahatsızlığın % oranını doktorun vicdanı mı belirliyor
yani baltazar maltazar işin içine girmeden mesela kişinin sadece görme sorunu var ve buna diyelim %40 verdi neye göre?

db hesaplarına göre veriliyor birde ameniyat olmadıysan daha düşük veriyorlar kısacası keyfe göre veriyorlar. çok saçma bişi malesef sağlık bakanlığın ve çalışma bakanlığın buna bir an önce mantıklı çözüm bulmaları lazım.

sedatgedik db ne demek
mantıklı çözüm...kesinlikle .bazı doktorlara göre yeterli oranı alman için ölüden bi farkının olmaması lazım e o zaman bu kişi niye rapor alıyor? hayatını bi şekilde devam ettirmek için de mi e sen diyon ki öl öyle mi? onların vicdan denen şeyden ya haberleri yok ya da kalpleri taşlaşmış.

çirkin cetveldeki orana göre hareket etmek zorundalar doktorlar eğer cetvelde yazan orandan düşük bir oran verildiğini düşünüyorsan itiraz edebilirsin

çirkin
muhakkak ki katılaşmış kalplerden Allah c.c. haberdardır onların vijdansızlığı görebiliriz fakat kalplerini göremeyiz. dediğim gibi doktorların çoğu keyfe veriyor. aynı oranla sana kocaelideki bir dr daha yüksek verebiliyor buda benim için adaletsizliktir. db engellinin toplam oranlarıdır makine üzerine proğramlandırılmış bir hesaplama sistemidir.

sedatgedik
ewt adaletsizlik şiödi benm rapor %40 ama bu sitede öyle şeyler okuyorum ki insanların durumu benden kötü verilen oran %20
acaba onların cebinden para mı çıkıyor da böyle cimri davranıyorlar?

sedatgedik
ewt adaletsizlik şiödi benm rapor %40 ama bu sitede öyle şeyler okuyorum ki insanların durumu benden kötü verilen oran %20
acaba onların cebinden para mı çıkıyor da böyle cimri davranıyorlar?

onların ceplerinden cıkan hiç bişi yok. özel sektörde çalışsak bile bizim maaşımızı şirket değil devlet ödüyor devlet bizim için onlara ihane veriyor engelli personeli olmayan hiç bir şirkete devlet ihane vermez. sadece omu şirketlerde engellilere yapılan tonlarca eziyetler azaplar var özellikle avm mağazalarında çalışan engellilere yapılan eziyetler bizzat ben yaşadım o yüzden avm den cıktım.

@Ahmedkilicc
ne cetveli?
o cetveli nereden bilecem de ona göre itiraz edeyim?

sedatgedik
ihane mi?
ya ben çok mu cahilim ?çoğu şeyden haberim yok.
ya özür dilerim ama yemin ederim aklım almıyor bir engelliye nazıl eziyet edilir :((

zamanla öğrelirsin kardeşim. inşallah bu konuda da bir yasa çıkarırlar.

Ataksi okulomator apraksi rahatsızlığı dengede duramıyorum yürümek için birinin yardımına ihtiyacım var ev içinde duvara tutunarak
Yüzde 40 verdi

birini gördum hastanede iş kazası geçirmiş hstanenin biri %7 diğer %41 veriş bence doktorun vicdanı kalmişiz

Göze verilen oranlardan örnek verelim bazı doktor %20 veriyor bazisi %32 bu da mi uyulmasi gereken baltazar formulunde yaziyor. Öyle haksızlıklar var ki içim aciyor ama elimden birsey gelmiyor adamlar 40 yasinda 42 yasinda %40 üzeri is gormezlik raporunu bir sekilde aliyor emekli oluyor ama calismaya devam ediyor kardesim bu insanlar nasil calismaya devam ediyor arastirsaniza adam rahatsizim diye emekli olmus. Bizim ise engelli olmamiza ragmen sacma sapan oranlarla hakkimiz yeniyor. 2002 yili oncesi bir gozun tamamen gormemesinin orani %42 iken hangi hakla bu orani düşürdünüz. Benim durumumda olan arkadaslarimdan cok daha durumu kötü zor olan arkadaslarimiz var Allah hepsinin yardimcisi olsun ama sunu belirtmek istiyorum bu orani asagiya cekenlere soruyor hadi kaybedin bakalim bir gözünüzü boyle yasamak nasil oluyormus o zaman belki anlarsiniz...

Üst Alt